Silindi...

Sponsorlu Bağlantılar

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
4.0.3 Türkiye sürümünü kurmus bulunmaktayım ve TUR u secip inst. yaptıgımda ıslem tamamlandı sıkıntı yok ;)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
4.0.3 Türkiye sürümünü kurmus bulunmaktayım ve TUR u secip inst. yaptıgımda ıslem tamamlandı sıkıntı yok ;)

cihazın şu anda orijinal bir s2 :) fakat sana orijinal 4.1.2 ispanya resmi sürümünü yüklemeni tavsiye ederim yükle bana dua edeceksin :oke:

• Beğen
Tepkiler: Pc_CaNaVaRi
Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
en kısa zamanda yükleyecem :) :tşk:

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
4.1.2 ispanya sürümü kurdum şuan sıkıntısız çalışıyor bakalım neler olacak ızleyıp görücem :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
4.1.2 ispanya sürümü kurdum şuan sıkıntısız çalışıyor bakalım neler olacak ızleyıp görücem :)

kardeşimde şu anda 4.1.2 ispanya sürümü kullanıyor ve çok memnun şimdiye kadar hiçbir bugla karşılaşmadık hatta şunuda söyleyebilirim benim s3'ten sanki daha iyi çalışıyor :zzz:

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Sikinti yok sarj konusu biraz can skcı cabuk gidiyor :)

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
ins düzeltilir ben bu arada ics ye gerı dondum yenıden :) sırf bu yuzden

ramberk

Üye
Arkadaşlar bende Galaxy S2 GT-I9100 var bunun rom'unu 4.1.2 yapmıştım fakat orjinale dönmek istedim, sammobile'den 2.3.6 (tur) rom'unu indirdim telefona kurdum fakat ıcs tur'u görmüyor (ITV) olarak görüyor sadece nasıl türkiye orjinal kies rom'una dönebilirim ? (lütfen acil yardım edin)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende Galaxy S2 GT-I9100 var bunun rom'unu 4.1.2 yapmıştım fakat orjinale dönmek istedim, sammobile'den 2.3.6 (tur) rom'unu indirdim telefona kurdum fakat ıcs tur'u görmüyor (ITV) olarak görüyor sadece nasıl türkiye orjinal kies rom'una dönebilirim ? (lütfen acil yardım edin)

yanlış romu indirmiş olabilirmisin ?

CSC menüsünde " TUR " yazar,kardeşimde de senin cihazının aynısından var hiç öyle bir sorunla karşılaşmadık çünkü :evet:

ramberk

Üye

yanlış romu indirmiş olabilirmisin ?

CSC menüsünde " TUR " yazar,kardeşimde de senin cihazının aynısından var hiç öyle bir sorunla karşılaşmadık çünkü :evet:
2.3.6'dan 2 tane farklı rom denedim birisi türk'dü biriside italy olması lazım, recovery'lerin hepsinide yaptım yüklerken temizce kurdum ama csc'de hepsi var sadece tur yok cıldırdım resmen, doğru rom hangisi ?

EDİT:SORUNUM ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR. DOĞRU ROM'U BULDUM SONUNDA. İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

afacan15

Üye
selam arkadaşlar bundan önce nokia 5800 kullanıyordum
ama telefonum iş kazası sonucu kırıldı bende yeni telefon aldım
telefonum
SAMSUNG S5570 GALAXY MİNİ bunun sürümünü yükseltmek istiyorum
forumda tüm bu konu hakkında yazılanları okudum ama hiç bir sonuca ulaşamadım
sorunum
Cihazınız,Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor.
buradan yeni yazılım olmadığını öğrendim

benim isteğim sizlerden yazılımı veya romu nereden indirebilirim ve nasıl yükleyebilirim
bu işlerde acemi değilim basit bir anlatım ile yapabilirim sadece bu telin acemisiyim
okuyan yardım eden etmeyen herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar bundan önce nokia 5800 kullanıyordum
ama telefonum iş kazası sonucu kırıldı bende yeni telefon aldım
telefonum
SAMSUNG S5570 GALAXY MİNİ bunun sürümünü yükseltmek istiyorum
forumda tüm bu konu hakkında yazılanları okudum ama hiç bir sonuca ulaşamadım
sorunum
Cihazınız,Kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor.
buradan yeni yazılım olmadığını öğrendim

benim isteğim sizlerden yazılımı veya romu nereden indirebilirim ve nasıl yükleyebilirim
bu işlerde acemi değilim basit bir anlatım ile yapabilirim sadece bu telin acemisiyim
okuyan yardım eden etmeyen herkese şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.

mini'den bahsediyoruz :evet: o telefonun donanımı çok iyi değil bana sorarsan 2.3 Gingerbread bile ağır geliyor...

- - - Eklendi - - -

2.3.6'dan 2 tane farklı rom denedim birisi türk'dü biriside italy olması lazım, recovery'lerin hepsinide yaptım yüklerken temizce kurdum ama csc'de hepsi var sadece tur yok cıldırdım resmen, doğru rom hangisi ?

EDİT:SORUNUM ÇÖZÜLDÜ ARKADAŞLAR. DOĞRU ROM'U BULDUM SONUNDA. İLGİLENEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.

:rica:

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
Samsung sonunda Türkiye Resmi Sürümünü Yayınladı

bozok_tr

bozok_tr

Üye
bende aynı sorun devam ediyor kardeşim elle yapıcaz artık napalım|-)

bilalusta1625

Üye
arkadaşım çok çok sagol ya beni bir dertten kurtardın dediklerini yaptım şuanda güncelliyor ama kesinlikle türkiye romu olmalı eski sürüm

• Beğen
Tepkiler: avcitalip
Takipçi Satın Al

Üst Alt