Sil Kurtul - Avmo deleter

Sponsorlu Bağlantılar

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Sil Kurtul - Avmo deleter
Gizli Dosya ve Klasörleri Göster i seçmenize ragmen göstermiyorsa Avmo virüsü bulasmıs olabilir.Bu virüslerden kurtulmanız artık tek bir dosya ile mümkün Adını ben verdim ve ben Türkçeleştirdim.

--------------- Ekleme ---------------

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bytaazmania, x_35lii_x, mcbeccu ve 1 kişi daha

necatibaltacı

necatibaltacı

Üye
Süper bir paylaşım

byilmazZ

byilmazZ

Üye
tesekkürler :oke:

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Mevcut Link Kırılmıs sanırım Yeni Link :

Sil Kurtul u biraz daha açmak gerekirse.Avmo virüsü nedeniyle bilgisayarlarınızda gizli dosya ve klasörler görünmez bu ayarı değiştirseniz dahi değişmez.Ve çogu anti-virüs programı bu virüsleri görmez(örn:Nod32).Bu program avmo virüslerini temizler Reg ayarlarını değiştirerek gizli dosyaları görmenizi sağlar.Aslında bi program deil basit bir VBscript tir.:oke:
Avmo virüsü sadece gizli dosya ve klasörlerinizi görmenizi engellemez. Autorun.inf dosyarlarını değiştirir.Ve bunedenle avmo virüslü bilgisayarlarda yerel diskler gibi depolama aygıtlarını acarken Birlikte Aç... penceresi gelir.Bu script sayesinde bu tür saçma sorunlardan kurtulursunuz.Aslında adının Sil Kurtul olmasının nedenide budur:)

mc zerem

mc zerem

Üye
bende hep format atıyordum

Doğan

Üye
Aynı programla bende halletmiştim bu virüsleri paylaşım için teşekkürler :)

turkordu

turkordu

Üye
Tşkler eline sağlık:oke:

seybur

Üye
link gitmiş....

servet_aydin54

Üye
paylsım içn tesekkurler gercekten ıse yaradı

sekroll123

Üye
Hay Allah razı olsun ya.Kafayı yicektim az daha.Çok işime yaradı.Çok teşekkür ederim:yuru

Salihyet

Salihyet

Üye
Mevcut Link Kırılmıs sanırım Yeni Link :

Sil Kurtul u biraz daha açmak gerekirse.Avmo virüsü nedeniyle bilgisayarlarınızda gizli dosya ve klasörler görünmez bu ayarı değiştirseniz dahi değişmez.Ve çogu anti-virüs programı bu virüsleri görmez(örn:Nod32).Bu program avmo virüslerini temizler Reg ayarlarını değiştirerek gizli dosyaları görmenizi sağlar.Aslında bi program deil basit bir VBscript tir.:oke:
Avmo virüsü sadece gizli dosya ve klasörlerinizi görmenizi engellemez. Autorun.inf dosyarlarını değiştirir.Ve bunedenle avmo virüslü bilgisayarlarda yerel diskler gibi depolama aygıtlarını acarken Birlikte Aç... penceresi gelir.Bu script sayesinde bu tür saçma sorunlardan kurtulursunuz.Aslında adının Sil Kurtul olmasının nedenide budur:)

Konuyu okuyun.. Link burada işte :oke:

mami24

mami24

Üye
teşekkürler...

memoli6112

Üye
kardeş süper sin saoolllllll

cholote

Üye
Allah razı olsun kardesim.. Buyuk Adamsın :)

Salihyet

Salihyet

Üye
Link kaldırıldı, sorunsuz indirebilirsiniz.

yasakbrons

Üye
iNş Dediğiniz kader EtkiLidir :) Ne ßu ßir Sürü Menü Çkıyor Yok kurtuldunuz teßrikler Yok ßilmemne Nokta Net yok MUHAMMED Nett :) kardeş Güzel ßişi yaptıysan adını koy kafi

blackface

blackface

Üye
    Konu Sahibi
Sil Kurtul Yeni Sürüm kodlarda bi kaç değişiklik yaptım bi kaç virüs türü daha ekledim;

Sil Kurtul v2 Link :

Birde silinmeyen dosyalar oluyor bazen sürekli kendini yenileyen gizli dosyaları gösterme etklinleştikten sonra bakarak o dosyaları eklemeniz için ek bilgi ekledim rar ın içindede var altta resim Anlamadığınız kısım olursa sorabilirsiniz.Bi Teşekkür KAFİ. Teşekkür eden herkese bende teşekkür ederim:oke: Maxicep e özeldir.

snygast

Üye
allah razı olsun ya kafayı yiyodum valla cok süper

mert türkoğlu

Üye
ellerinize sağlık teşekkürler :d:

Takipçi Satın Al

Üst Alt