Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi ucakta yanlışlıkla cep telefonunu çıkararak xp temasından haritaya baktım. 1.geç 2.sıkıntı 3.yol 4.çanta
ucakta yanlışlıkla cep telefonunu çıkararak xp temasından haritaya baktım. 1.geç 2.sıkıntı 3.yol 4.çanta
jöly Üye geç kaldığım için sıkıntılı bir şekilde yolda giderken çantamı unuttuğumu farkettim... 1. bebek 2. garfield 3. mağaza 4. karton
geç kaldığım için sıkıntılı bir şekilde yolda giderken çantamı unuttuğumu farkettim... 1. bebek 2. garfield 3. mağaza 4. karton
Praetor Emekli Yönetici Garfield Bebek'te(İstanbul'da bir yer) bir mağazadan karton aldı. 1) Hipokrat 2) Satürn 3)Zeus 4)Reha Muhtar (Ne çıkacak çok merak ediyorum )
Garfield Bebek'te(İstanbul'da bir yer) bir mağazadan karton aldı. 1) Hipokrat 2) Satürn 3)Zeus 4)Reha Muhtar (Ne çıkacak çok merak ediyorum )
jöly Üye reha muhtar hipokrat yemini etmekle kendini satürnün zeusu sanmış... 1. araç 2. sigara 3. sahur 4. helva
reha muhtar hipokrat yemini etmekle kendini satürnün zeusu sanmış... 1. araç 2. sigara 3. sahur 4. helva
Praetor Emekli Yönetici Güzel cümleydi Elinde sigarayla araç kullanırsan kaza yaparsın, sahurda bile helvanı yerler 1)Kutsal 2)İyi 3)Hoş 4)Güzel
Güzel cümleydi Elinde sigarayla araç kullanırsan kaza yaparsın, sahurda bile helvanı yerler 1)Kutsal 2)İyi 3)Hoş 4)Güzel
jöly Üye kutsal damacana güzel iyi filmdi ama recep ivedik gibi hoş değildi... 1. oyun 2. kavga 3. şiddet 4. terör
kutsal damacana güzel iyi filmdi ama recep ivedik gibi hoş değildi... 1. oyun 2. kavga 3. şiddet 4. terör
Praetor Emekli Yönetici Terör isminde bir oyun olsa, kavga ve şiddetten başkaca bir şey içermezdi... 1)Bilgisayar 2)Bitki 3)Zat-ı muhterem 4)Örümcek
Terör isminde bir oyun olsa, kavga ve şiddetten başkaca bir şey içermezdi... 1)Bilgisayar 2)Bitki 3)Zat-ı muhterem 4)Örümcek
jöly Üye zat-ı muhterem örümcek adam bir bitkiyi araştırmak için bilgisayara girip bozmuş bilgisayarı... 1. icat 2. ahmak 3. para 4. kalpazan
zat-ı muhterem örümcek adam bir bitkiyi araştırmak için bilgisayara girip bozmuş bilgisayarı... 1. icat 2. ahmak 3. para 4. kalpazan
Praetor Emekli Yönetici Yeni bir para icat eden ahmak kalpazan, bla bla bla... 1)Damat 2)Keramet 3)Uçak 4)Fatih Ürek
jöly Üye fatih ürek uçakta keramet vardır deyip seyahate çıkınca millet damat halayı oynamış.... 1. evet 2. hayır 3. deli 4. erkan özerman
fatih ürek uçakta keramet vardır deyip seyahate çıkınca millet damat halayı oynamış.... 1. evet 2. hayır 3. deli 4. erkan özerman
temuhan Üye deli bir insan bile evet hayir yarismasinda erkan ozarmandan daha iyi yarisirdi dunya kereviz savas natasa
deli bir insan bile evet hayir yarismasinda erkan ozarmandan daha iyi yarisirdi dunya kereviz savas natasa
jöly Üye sahilde kitabını okurken çalan cep telefonunu arkadaşı açmış... 1. haktan 2. hayalet 3. böcek 4. edebiyat...
sahilde kitabını okurken çalan cep telefonunu arkadaşı açmış... 1. haktan 2. hayalet 3. böcek 4. edebiyat...
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi edebiyat dersinde bir haktan böceğin hayalet gördüğü açıklandı. 1.ders 2.türkçe 3.sınav 4.zayıf kolay olsun biraz.
edebiyat dersinde bir haktan böceğin hayalet gördüğü açıklandı. 1.ders 2.türkçe 3.sınav 4.zayıf kolay olsun biraz.
Praetor Emekli Yönetici Arap olan Değirmen Tatlı, adının uzun olmasına şaşırdı... Jöly Fatih Bıdık Hoşaf Kereviz
ultraslan07 Üye ayın üyesi jöly fatihle beraber bıdık aliye eşek hoşaftan ne anlar terimiyle aşşalıyarak ona kereviz yedirdiler ajdar çukur bülent ersoy
ayın üyesi jöly fatihle beraber bıdık aliye eşek hoşaftan ne anlar terimiyle aşşalıyarak ona kereviz yedirdiler ajdar çukur bülent ersoy
Fatih[Sag0]HiphoP Üye Konu Sahibi ajdar bülent ersoyu görünce çukura düştü: 1.üye 2.yıl 3.mevsim 4.bina
.::ELEKTRİK::. Üye Bu yılın üyesi yaz mevsiminde binaya asılacak 1.sıkıyor 2.yetmedi 3.hipopotam 4.yanlış
Praetor Emekli Yönetici Hipopotama Yetmedi isminin verilmesi hem sıkıyor hem de yanlış!.. Gittim Aldım Verdim Serdim