Sıkıldım

Sponsorlu Bağlantılar

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Sıkıldım
Arkadaşlar yaz geldi malum ve ben sıkıntıdan patlıyorum.Birsürü oyun denedim ama sarmadı çoğu:lac:
İşlemci:İntel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40 GHz 3.40GHz
RAM:4GB
Ekran Kartı:Nvidia GeForce 405

Özelliklerim bunlar.Bilmediğimden dolayı eklemediğim başka özellik olabilir.Çok anlamıyorum bilgisayardan.

PC kaldırabilecek şekilde oyun önerirseniz sevinirim.

Şimdiye kadar oynadığım oyunlar(aklıma geldikçe):
Minecraft
NFS:Most Wanted-Most Wanted 2-Underground
ETS-ETS 2
GTA:San Andreas
GTA:Vice City
WOW
Warcraft 3
LOL
CS 1.6-1.5
DMC
Prototype
ACR
Dead Island
Flat Out 2
FIFA 14
Zoo Tycoon 2
DOTA(beceremedim:D )
AOE:Mythology-AOE:3
Cube World:Bunun için açıklama yazmam lazım.Buna başladım çok sevdim deli gibi oynuodum.Sonra internette karakter editörü nü buldum(özel silah ekleme,lwl alma hemen filan.Bildiiniz hile:D ).Şeytan dürttü:D indirdim,kurdum ve bundan da soğudum :(

Bu oyunlar ve aklıma gelmeyen daha nicelerini oynadım :D

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
assasin creed serisinin tüm oyunları

selim 46

Üye
call of modern warfare 3 bf 3,4 assasins creed freedom cry gta 4 2013 repack modlu grafikler gta 5le yarışır ama senin pc kaldırmı bilmem..

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
call of modern warfare 3 bf 3,4 assasins creed freedom cry gta 4 2013 repack modlu grafikler gta 5le yarışır ama senin pc kaldırmı bilmem..
Dediklerinin hepsini kaldırırmı?Çünkü GTA 4'ü denemiştim.Fena kasıyodu.Tabi o zaman Norton kuruluydu onun da etkisi olabilir:hmmm

mürteza16

mürteza16

Üye
Gta 4

fk555897

fk555897

Üye
Dediklerinin hepsini kaldırırmı?Çünkü GTA 4'ü denemiştim.Fena kasıyodu.Tabi o zaman Norton kuruluydu onun da etkisi olabilir:hmmm
Ekran kartını yenilemeni öneririm. En azından GTX 650 ekran kartı işini görür. İleriye dönük bir şey alırsan daha mutlu eder tabi ki

mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartımın berbat olduğunun farkındayım:evet:
Fakat şuan yenileyemem:)

selim 46

Üye
hepsini kaldır bf 4 zorlar gta 4 istersen sade indir bu yamada bayaa bir grafik eklentisi var zorlaya bilir diğerlerini kaldırır ekran kartını yenilirsen hiçbirinde sıkıntı olmaz

Üst Alt