Beyler sıkıldım var mi muhabbet edecek
night_jack Üye Revengeful' Alıntı: Neden bilmiyorum ama gülesim geldi.. Genişletmek için tıkla ... Bana da etkisi oluyor,kaç kişi sıktı diyesim tutmuyor değil
Revengeful' Alıntı: Neden bilmiyorum ama gülesim geldi.. Genişletmek için tıkla ... Bana da etkisi oluyor,kaç kişi sıktı diyesim tutmuyor değil
MarjinaL -TR Üye aklıma kendi bulduğum bir şey geldi. şimdi konu başlığındaki "sıkıldım" ın 'ı' larını 'i' yapın Copyright ==> MarjinaL -TR
aklıma kendi bulduğum bir şey geldi. şimdi konu başlığındaki "sıkıldım" ın 'ı' larını 'i' yapın Copyright ==> MarjinaL -TR
night_jack Üye MarjinaL -TR' Alıntı: aklıma kendi bulduğum bir şey geldi. şimdi konu başlığındaki "sıkıldım" ın 'ı' larını 'i' yapın Copyright ==> MarjinaL -TR Genişletmek için tıkla ... değiştirilen mesaj diye yazıyor zaten,önceden öyleydi
MarjinaL -TR' Alıntı: aklıma kendi bulduğum bir şey geldi. şimdi konu başlığındaki "sıkıldım" ın 'ı' larını 'i' yapın Copyright ==> MarjinaL -TR Genişletmek için tıkla ... değiştirilen mesaj diye yazıyor zaten,önceden öyleydi