Sıkıldım ..!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Halime şükretmediğimi kim söylüyor ...

Doğuda ki arkadaşlarımı sen benden çok mu düşünüyorsun ? Acemi birliğinden ayrılırken , hıçkıra hıçkıra ağlayan sen misin , ben miyim ? Şu an da asker olan sen misin , ben miyim ?

Bunları sen mi iyi bileceksin , ben mi arkadaşım ... ?

zaza

zaza

Üye
Ona bişey diyemem tabiki ama sürekli izin konusunu gündeme getiriyorsun boşver oluruna bırak zamanında bende 3-4 gün geceli gündüzlü devriyedeydim tabi benimki cezaydı ama yinede çektim sade bir defalık değildi bizim müdürde bu hobi bile oldu en az 6 ay ortalama haftada 1 böyle geçiyordu yani bir insanın izinleri engellemesi sadece gerçeklikten kaynaklanmıyor ...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
şafağı unut hiç sayma dostum yoksa geçmez. elinde o şafak defteri hiç olmasın. 1 ağustosu düşünme yarını düşün herzaman hatta olduğun günü düşün. zaten meselede rahat olduğundan kaynaklanıyor. zor şartlar altında şafak derdi olmuyor, düşünemiyordum ben mesela, sende meşkul olmaya çalış bir süre böyle devam et alışırsın bir kaç güne. kalan şafak lar için kafa yormamış olursun. hayırlı tezkereler dilerim tekrardan dostum.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Ona bişey diyemem tabiki ama sürekli izin konusunu gündeme getiriyorsun boşver oluruna bırak zamanında bende 3-4 gün geceli gündüzlü devriyedeydim tabi benimki cezaydı ama yinede çektim sade bir defalık değildi bizim müdürde bu hobi bile oldu en az 6 ay ortalama haftada 1 böyle geçiyordu yani bir insanın izinleri engellemesi sadece gerçeklikten kaynaklanmıyor ...

İzin konusunu gündeme getiriyorsam , bu demek ki sıkıldığımın göstergesidir . ( Başlıkta olduğu gibi )

Bulunduğu durumu paylaşamayacak mıyım ?

şafağı unut hiç sayma dostum yoksa geçmez. elinde o şafak defteri hiç olmasın. 1 ağustosu düşünme yarını düşün herzaman hatta olduğun günü düşün. zaten meselede rahat olduğundan kaynaklanıyor. zor şartlar altında şafak derdi olmuyor, düşünemiyordum ben mesela, sende meşkul olmaya çalış bir süre böyle devam et alışırsın bir kaç güne. kalan şafak lar için kafa yormamış olursun. hayırlı tezkereler dilerim tekrardan dostum.

Eyvallah dostum .
Elimde olsa , saymayacağım ... İşte , her an aklımıza geliyor , bulunduğumuz ortam gereği . :)

greenmile

greenmile

Üye
bak bu konun üzerinden bile ne kadar zaman geçti, işte bi şekilde geçiyor alim sık dişini :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
5 hafta çarşı kilitlemesi nedir yahu...
Ne oldu o koğuşta; adam mı öldürdünüz :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Koğuşları beğenmedi , denetleme heyeti . :)
Sinirlerini de bizden çıkarıyor , birlik komutanı ve heyeti :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
3 haftadan fazla kilitleyemezler, kanunen yasak.
Ama üçünü ardarda, ikisini de bir çarşınızdan sonra kilitleyebilirler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt