Bende telefonla uğraşıyorum ona mesaj buna mesaj derken yine kontör bitiyo.
Bir yanda açtım Ferdi Baba'yı sabahçı kahvesi önümde sigara paketi ve bira şişesi istemesemde içiyorum yanlızlığıma. (Duygusal olarak)![]()
bende böyleydim heygidi günler 

)) ehehe şaka bi yana evet 4 yıl nazi kampında olsak daha iyiydi gibime geliyo napalım bittti ohhh beeeehımm bende yazayım dur benimde okul bitti yani yarın son günüm mecburen yazılı var , van hoyydonkk allah bide ukalalık vermiş sana tamam zeka meka doğrudur ama azcıkta mütevazı ol ea cımıydın sen çalışmaların nasıl gidiyoo rakip ya ondan soruyorum dinlen sen yaa çok yorulma yaparsın inş.)) ehehe şaka bi yana evet 4 yıl nazi kampında olsak daha iyiydi gibime geliyo napalım bittti ohhh beeee
bitse diye sabirsizlaniyorum haftaya bende gitmiyecem ama ben öss calismiyorum allah kahretsin o kadar zekiyim ki =) 2 yilliklar beni direk aliyor :P saka teknik okudugum icin direk gecis hakkim war umarim izmire gidebilirim insallahBende üniversite için aynı şeyi düşünüyordum 4 sene geçer mi diyordum ama 1 sene rötorlı bitirdim 1 senedirde askerliği bekliyorum evde oturmak daha zormuş üniversite yıllarının değerini bilemedikhey gidi günler hey yaşlanıyoruz gençlik fırsatları iyi değerlendirin
![]()
Karambole katılıyorum arkadaşlar, değerini bilin, gençlik geri gelmiyor 
daha küçüksün kayraa, hayatın eğlenceli yönünü keşfetmen için daha önünde uzuuunn bi yol var... hayata sarıl, bezmek için çok gençsin...peki ben napıcam daha liseye bile geçemedimki liseden sıkılıcambitsin bu okul dicem offf sıkıntıdan patlamak üzereyim yapacak bişey bulamıyorum oks var çalışmak istemiyorum
gülmek bana çok zor geliyo ismim kayra yerine ırmak olucakmış tam bana göre ya bi kız bu kadar hayattan bezermi