Sıkıldım Millet N'apıyorsunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sıkıldım Millet N'apıyorsunuz?
Bu akşam hiç ders çalışmak içimden gelmiyor ama nettede yapacak birşey bulamadım. Sıkıldım kısacası bakalım maxicep ahalisi ne yapıyor bu gece. :oley

omayra

Üye
Acıktım acaba ne yesem diye düşünüyorum :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bende telefonla uğraşıyorum ona mesaj buna mesaj derken yine kontör bitiyo. :(

Bir yanda açtım Ferdi Baba'yı sabahçı kahvesi önümde sigara paketi ve bira şişesi istemesemde içiyorum yanlızlığıma. (Duygusal olarak) :(:(:(

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Bende telefonla uğraşıyorum ona mesaj buna mesaj derken yine kontör bitiyo. :(

Bir yanda açtım Ferdi Baba'yı sabahçı kahvesi önümde sigara paketi ve bira şişesi istemesemde içiyorum yanlızlığıma. (Duygusal olarak) :(:(:(

Öğrencilik günlerim geldi aklıma :) bende böyleydim heygidi günler :agla

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Liseye başladığımda ne burası hapishane mi derdim? Bitsede kurtulsam diye düşünüyordum (herkes öyleydi) ama okul bitti artık sadece 2 gün daha gidecem o da özel işlerim için.

Şaka maka lise hayatımda sona erdi 4 sene önce biran önce gitsem dediğim okulumdan tüm arkadaşlarım dahil hiçbirimiz ayrılmak istemiyoruz nedense çünkü acı tatlı bişeyler yaşadık beraber ağladık beraber güldük :(

Bununda hüznü var maalesef. Öss desek ayrı dert diyecem ama çok sorun etmiyorum çünkü Allah vergisi az birşey çalışsam bile anlıyorum. Zaten çok çalışsan diyorlar kesinlikle TR Derecesi ama sıkamıyorum kendimi istesemde. :(

mAd_girL

mAd_girL

Üye
hımm bende yazayım dur benimde okul bitti yani yarın son günüm mecburen yazılı var , van hoyydonkk allah bide ukalalık vermiş sana tamam zeka meka doğrudur ama azcıkta mütevazı ol ea cımıydın sen çalışmaların nasıl gidiyoo rakip ya ondan soruyorum dinlen sen yaa çok yorulma yaparsın inş. :))) ehehe şaka bi yana evet 4 yıl nazi kampında olsak daha iyiydi gibime geliyo napalım bittti ohhh beeee

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Bende üniversite için aynı şeyi düşünüyordum 4 sene geçer mi diyordum ama 1 sene rötorlı bitirdim 1 senedirde askerliği bekliyorum evde oturmak daha zormuş üniversite yıllarının değerini bilemedik:agla hey gidi günler hey yaşlanıyoruz gençlik fırsatları iyi değerlendirin :spr

D3N1Z

D3N1Z

Üye
hımm bende yazayım dur benimde okul bitti yani yarın son günüm mecburen yazılı var , van hoyydonkk allah bide ukalalık vermiş sana tamam zeka meka doğrudur ama azcıkta mütevazı ol ea cımıydın sen çalışmaların nasıl gidiyoo rakip ya ondan soruyorum dinlen sen yaa çok yorulma yaparsın inş. :))) ehehe şaka bi yana evet 4 yıl nazi kampında olsak daha iyiydi gibime geliyo napalım bittti ohhh beeee

kesinlikle katiliyorum ohh be bitti kurtuluyorum =)

van_hoijdonk demekki lise yillarin her ne kadar hapishane gibi gecsede guzel gecmis...biz o hapishane de eglenemedik :( bitse diye sabirsizlaniyorum haftaya bende gitmiyecem ama ben öss calismiyorum allah kahretsin o kadar zekiyim ki =) 2 yilliklar beni direk aliyor :P saka teknik okudugum icin direk gecis hakkim war umarim izmire gidebilirim insallah

he bu arada merv qiciq sen yasiyormuydun =) maxinin fotosentez uyesi

omayra

Üye
Bende üniversite için aynı şeyi düşünüyordum 4 sene geçer mi diyordum ama 1 sene rötorlı bitirdim 1 senedirde askerliği bekliyorum evde oturmak daha zormuş üniversite yıllarının değerini bilemedik:agla hey gidi günler hey yaşlanıyoruz gençlik fırsatları iyi değerlendirin :spr

Al benden de o kadar.. Ben de 1 sene rötarlı bitirdim. Şimdi geriye dönüp baktığımda ah o eski günler, eski dostlar demekten kendimi alamıyorum... Ne kadar heyecanlı, ne kadar mutlu, ne kadar güzel günlermiş... :) Karambole katılıyorum arkadaşlar, değerini bilin, gençlik geri gelmiyor :)

_Berker_

_Berker_

Üye
bende biran once uniwersiteye gitmk istiorm...bidebzm oklu izmirdekiler bilir konak anadolu kacamıosunda neferet edfiorm arkadaslar olmasa bırakıp gitcem yaaa

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mad_girl ea'cıyım 2. bölümden 265 civarı yapıyorum. :)

Bu arada çok hastayım 17 saattir aralıksız uyuyordum yeni kalktım. :(

D3N1Z

D3N1Z

Üye
gecmis olsun ;= dikkat et kendine bu arada masallah iyi puan aliyorsun =) 2.bolum zor oluyor bide galiba ben de lise son ama anlamam pek =)

mAd_girL

mAd_girL

Üye
eee ben kaç puan aldıgını sormamıştım :))) istersen 395 yap :) tebrik ederim yani zeki değilsin demedim de ukalalık yapma demiştim ama görüyorum ki ters tepki yapmış ukalalık yap desem yapmazsın heralde :)

POWER

POWER

Üye
van! mad_girl e katılıyorum ne o ukala şey seni :p e bende üniversitedeyimde ne oluyor hem ben bilg. öğretmenliği okuyorum.ama üni. çok zevkli ya sosyal aktiviteler harika oluyor...Hem bahar şenlikleri başlamak üzere süper geçiyo

kayraaa

Üye
peki ben napıcam daha liseye bile geçemedimki liseden sıkılıcam:(bitsin bu okul dicem offf sıkıntıdan patlamak üzereyim yapacak bişey bulamıyorum oks var çalışmak istemiyorum:utangülmek bana çok zor geliyo ismim kayra yerine ırmak olucakmış tam bana göre ya bi kız bu kadar hayattan bezermi

dreamgirls

dreamgirls

Üye
peki ben napıcam daha liseye bile geçemedimki liseden sıkılıcam:(bitsin bu okul dicem offf sıkıntıdan patlamak üzereyim yapacak bişey bulamıyorum oks var çalışmak istemiyorum:utangülmek bana çok zor geliyo ismim kayra yerine ırmak olucakmış tam bana göre ya bi kız bu kadar hayattan bezermi
daha küçüksün kayraa, hayatın eğlenceli yönünü keşfetmen için daha önünde uzuuunn bi yol var... hayata sarıl, bezmek için çok gençsin...:oke:

iremm

iremm

Üye
walla bende sıkıldım ne tesadüfff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt