infazcı-konan
Üye
-
Konu Sahibi
-
infazcı' Alıntı:bekliyorum bu arada n4ü yükledim temalar nerde ?????????
infazcı' Alıntı:özellikleri budur
-Mp3 leri zil sesi olarak kullanabilme
-Yüksek ses
-Symbian 7.0(Tabiki Nokia teması olarak bilinen tema özelliğide dahil)
-Radio'dan ses kayıt yapabilme
-Nokia N-Gage ve symbian 7 ile uyumlu oyunları destekleme
-Fade in -fade out-Yani telefon çalarken direk çıkan zil sesi
-Yüksek işletim hızı ve menüde biraz hızlanma
-Skin ve tema özelliği
-Diğer özellikleri ise Nurani 15 ile hemen hemen aynı...
ama hala ortalıklarda yok ve demişler diki martta kesin hazır aradan aylar geçti ama tık yok ve ağustos geldi yoksa bu senedemi çıkmayacak sorarım size : :
sabrediyoruz taş misali:hayir:
SysteMechaniC' Alıntı:bu işi ruslar yapamadıysa kimse yapamaz
bende gecen seneler bekliodum..
simdi 9.1 kullanıom :P
Yazık. Nurani de bu işle uğraşmazsa çok büyük bir değer kaybolup gidecek demektir. Bundan önceki yardım ve desteklerinden ötürü kendisine minnettarız. Türkiye'deki Sx1 kullanıcılarının % 60-70 'nin Nurani'nin FW'lerini kullandığını düşünüyorum. Demek ki buraya kadarmış. Bundan sonra Nurani olmayacak, artık kendimizi buna alıştırıp başımızın çaresine bakma zamanımız gelmiştir. Herşey için Teşekkürler Nurani. (Temmuz ayı sonu geldi ve olmadığına göre artık Nurani Fw 16 ile uğraşmayacak demektir.)cihatnuroglu' Alıntı:arkadaşım nurani ile görüştüm kendi uğraşıomuş dediki artık bu ay olmassa bundan sonra fw16 ile uğraşmayacağını sölemişti bilmiom
SysteMechaniC' Alıntı:abüler valla gecen senel bende böleydim o zamanda sölentiler vardı cıkcak die bekliodum bende
simdi 3250m var mutluyum satın sx1leri rahatlayın
bende sx1 yasam tarzı diodum 3250 cennet :P
denizyalcin' Alıntı:ruslar siemensci yaparsa onlar yapar nurani fln yapamaaaz...
sen zeka seviyelerini sorgulama devam et janemozkanwap' Alıntı:sx1 mpx200 p800 ve bunun gibi telefonları kullananların birçoğunun derdi piyasanın gözünde bir değeri olmayan bu tip modellerinde pahalı modellerle yarışabilir oldugunu göstermektir.
özellikle bu tip forumlarda yapılanlar sayesinde akıllı kullanıcılar artıyor.
1000 ytl civarı parayı nokia telefona verenlerin aklından zoru vardır.
örnek: o parayı symbian versiyonlarının en üst modeline verip kullanmayı bilenler neden i-jam yada p910 almadın diye sordugumda onları kullanamam diye cevap veriyorlar. e buda bana nokiacıların zeka seviyesini sorgulama fırsatı veriyor.
SysteMechaniC' Alıntı:abüler valla gecen senel bende böleydim o zamanda sölentiler vardı cıkcak die bekliodum bende
simdi 3250m var mutluyum satın sx1leri rahatlayın
bende sx1 yasam tarzı diodum 3250 cennet :P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?