'Şikeciler şeref tribününde'

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
'Şikeciler şeref tribününde'
FIFA Menajeri Ahmet Bulut, NTV Spor Radyo'ya gündemi değiştirecek çok özel açıklamalarda bulundu.



A Milli Takım İdari Koordinatörlüğü'ne Okan Buruk getirildi, Futbolcu-menajer tartışması alevlendi...

Futbol ailesinin içerisinde on yıldır dilden dile dolaşan "Okan Buruk ve Emre Belözoğlu, Ahmet Bulut ile birlikte menajerlik yapıyor" iddiaları, ardından Türkiye Futbol Federasyonu'nun geçtiğimiz hafta bazı futbolcu, teknik adam ve FIFA menajerlerini "Talimatlara aykırı bir biçimde menajerlik faaliyeti içinde bulunmaları" nedeniyle disiplin kuruluna sevk etmesi, operasyonun uç noktalara geleceği, çok önemli isimlerin de bu kapsamda sorgulanacağı beklentisini oluşturmuştu.

Volkan Arslan ve Ümit Karan'ın da disiplin kuruluna sevk edilmelerinin hemen ardından Okan Buruk'a A Milli Takım İdari Koordinatörlüğü görevinin verilmesi, dedikoduların fitilini yeniden ateşledi. Okan Buruk ve Emre Belözoğlu'nun kendisiyle ortaklığı olduğu iddialarının, sürekli muhattabı olan FIFA Menajeri Ahmet Bulut, konuyla ilgili son olarak NTV Spor Radyo'ya konuştu. "Artık yeter! Dedikodu üzerinden bunlar sürekli gündeme getiriliyor. Adamlar şike yapıyorlar, şeref tribününde oturuyorlar! Bunları konuşacağımıza, dedikoduları konuşuyoruz" ifadelerini kullanan Bulut, Bülent Yüksel ile Sportif Görüş programında "Neyin ne olduğunu Okan biliyor, Federasyon Başkanı biliyor" sözleriyle iddialara açıklık getirdi.
"OKAN VE EMRE ELLİ BİNE Mİ TENEZZÜL EDECEK?"

"Okan benim 17 yıllık arkadaşım" diyen Bulut, "Ben Galatasaray'a transfer olduğumda, Okan da oda arkadaşım oldu. Ben menajer olduğumda, doğal olarak Okan bana destek oldu ama ortak olarak deği "Benim ve emre'nin menajerliğini yap" diyerek... Okan ve Emre İnter'e imza attıktan sonra ben onların menajerliğini üstlendim ama bunu hiç kimse dile getirmiyor. Hakikaten bu işleri konuşmaktan sıkıldık artık! Ben on yıldır bu işi yapıyorum, ne Okan ne de Emre bana bir tek oyuncu dahi tavsiye etmemiştir. İkisinin de böyle bir şeye ihtiyacı yok. Okan ve Emre'den bahsediyorsunuz, bunlar yılda iki üç milyon euro kazanan insanlar... Elli binler, yüz binler için mi kendilerini riske atacaklar? Bunları da bırakın, Süper Lig'de oynayan en kötü futbolcu, yılda altıyüz bin kazanıyor, bu işlere tenezzül etmeleri çok akıllıca değil. Bu dedikodu on yıldır yapılıyorsa, Emre Milli takımın kaptanıydı, neden hakkıda bir işlem yapılmadı?" dedi.

"OKAN'IN HİÇBİR ŞİRKETLE ORTAKLIĞI YOK, DEDİKODULARI BENİ KISKANANLAR ÇIKARIYOR"
Okan'ın hiç bir şirkette ortaklığı olmadığını ısrarla belirten Ahmet Bulut, "Diğerleri ne yaptıysa yaptı, beni ilgilendirmez. Suç işlemişlerse cezasını verecek yer bellidir. Benim yaptığım her şey resmidir, anlaşılmaz hiç bir nokta yoktur. Dedikodu üzerinden bunlar sürekli gündeme getiriliyor ve ben üzülüyorum. Ben işimde on yıldır zirvedeyim ve her seferinde Okan ve Emre'nin isimlerini bu şekilde öne atıyorlar. Çünkü söyleyecek başka şeyleri yok. Ben hiç kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilim. Bir şey varsa vardır, yoksa yoktur! Bu dedikoduları çıkaran insanları takip etmeniz lazım, kim bu dedikoduları çıkaranlar? Bu insanlar benim başarımı kıskanan insanlar! Benim önümü kesmeye çalışan insanlar bu dedikoduları çıkarıyorlar" şeklinde konuştu.

"ASIL KABAHAT KULÜPLERDE"
Kendisinin FIFA belgesini alırken, 6 ay sınava çalışmasına rağmen ilkinde kazanamadığını belirten Bulut, "Herkes bu lisansı alsın. Ben Avrupa'ya gittiğimde, benden FIFA kartımı istiyorlar, olmasa benimle aynı masaya oturmazlar bile. Bu lisanssız menajerlerin de kabahati yok, kabahat kulüplerde, izin veriyorlar bu insanlara. Yöneticiler bu işin üzerine biraz düşselerdi, bu iş buralara gelmezdi" diye konuştu.

"ŞİKECİLER ŞEREF TRİBÜNÜNDE, BİZ NEYİ KONUŞUYOR?"
Bulut, "Burada neyi konuşuyoruz, ben anlamıyorum! Burada hırsızlık mı var? Adamlar şike yapıyorlar, şeref tribününde oturuyorlar! Bunları konuşacağımıza, dedikoduları konuşuyoruz. Yazsalar çizseler ne olur? Okan biliyor ne olduğunu! Federasyon başkanı da biliyor ki ne olduğunu, Okan'ı bu göreve getirdi" dedi.

"BUNLAR ÇOCUK DEĞİL"
Bir dönem, disiplin kuruluna sevk edilen futbolcular Koray Avcı ve Murat Şahin'in menajerliğini de yapan Bulut "neden onları uyarmadınız?" sorusunu ise, "Ben Koray Avcı'nın da Murat Şahin'in de menajerliğini yaptım ama onlar menajerliğe başladıktan sonra yollarımız ayrıldı. Ben onlarla çok iç içe değildim. Sadece profesyonel anlamda bir ilişkimiz vardı, ağabey kardeş ilişkimiz yokdu. Bu konuştuğumuz insanlar yirmi yaşında değil, otuz otuz beş yaşında insanlar, onları uyarmak haddim değil" şeklinde yanıtladı.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt