Şikayetvar.com dan yüzünüzü güldürecek şikayetler :)

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Şikayetvar.com dan yüzünüzü güldürecek şikayetler :)
Çok muhterem Şikayetvar benim şikayetim toplu taşıma araçlarına binip araçtan inene kadar cep telefonuyla konuşan kadınlarla alakalı. Sabah 7.30 da otobüse biniyorum 1 saat 45 dakika yol sürüyor ve o saatte bile otobüsteki kadınların %90'ı telefonla konuşuyor. Ama bu görüşme otobüs yolculuğunca sürüyor akşam yine aynı şekilde öyle ve bir dikkat edin kadınlar cep telefonuyla konuşmadan duramıyor ve kafam çok ağırıyor bu yüzden illellah ettik. Bedava dakikaları vereni mi şikayet edeyim yoksa kadınları mı şikayet edeyim diye düşündüm buna karar verdim bizimkide can ayıptır sizi mi dinliycez sabah akşam.

2 aylık iken Kütahya'dan İstanbul'a bakmaya getirdiğimiz Lady isimli oğlağımı arkadaşım İbrahim'in çatısında yaklaşık 6 aydır besliyorduk. Çok alışmış olduğum keçimize küçük bebek gibi bakıyorduk ve çok alışmıştım o da bize.. Tabiiki 2 gün öncesinde İbrahim gözüm gibi sevdiğim keçimi kesmiş, birkaç kilo et uğruna. Neymiş çok bağırıyormuş! Ben de senin çatıdaki tüm kuşlarını bir şekilde öldüreceğim. Bu konuda kendisine hakkımı helal etmiyorum. Kendisini bana ulaşabileceği her yerden engelledim, yüzünü görmek istemiyorum çok üzgünüm

Merhaba

Allah bana bağışlasın onları onların ölümünü v.s. göstermesin 3 tane birbirinden tatlı muhabbet kuşum var birisi kız arkadaşına dokunmak istediğimde elimi parçalayana kadar ısırması bir diğeri ise nasıl beceriyor bilmiyorum ama ayağını kafesin köşesine sıkıştırıyor ve kendisini savuruyor sonrasında ise resmen acı çekiyor yüreğim ağzıma geliyor birşey olacak diye diğeri dişi ALLAH var çok sakin en sakini ise o şimdilik onda bi sıkıntım yok ama ikisinden şikayetçiyim..



Devamı için
 
  • Beğen
Tepkiler: Dede


VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
çok iyi ya :ehe Teşekkürler baya iyiydi
 
SHS

SHS

Üye
daha komik yok mu :)
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
:tşk:
 
98farom98

98farom98

Üye
:tşk: :kop2:
 

Benzer Konular



Üst Alt