Şikayet Sistemınde Kolaylık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Şikayet Sistemınde Kolaylık
Şikeyet Sistemınde şunun gibi birşey olsa daha basıt olmaz mı? Yinede isteyen yana notunu düşebilir.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar ve Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Güzel fikir aslında :hmmm

Nef'i

Nef'i

Üye
kutu boşuna o zaman :d:

Revengeful

Emekli Yönetici
ek notlarını yazabilirler. mesela bir üye sürekli hile paylaşıyor. sen onun konularından birini şikayet edersin. Not olarakta düşersin "üyenin tüm konuları hile" vs.. Çünkü şikayet sisteminde süre kısıtlaması var. Hepsini şikayet edemeyeceğin için not olarak düşersin

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Nef'i

Nef'i

Üye
ek notlarını yazabilirler. mesela bir üye sürekli hile paylaşıyor. sen onun konularından birini şikayet edersin. Not olarakta düşersin "üyenin tüm konuları hile" vs.. Çünkü şikayet sisteminde süre kısıtlaması var. Hepsini şikayet edemeyeceğin için not olarak düşersin

zaten moderatörlük sisteminde bu var üye hakkında moderatör notu yazılabiliyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Mesela, 'hile konusu' sebebini içeren bir şikayet seçeneği var.. Aynı zamanda da siz, 'üyenin tüm konuları hile' notunu düşeceksiniz..

Böyle bir seçenek yerine, direk 'üyenin tüm konuları hile' diyerek raporlamak aynı kapıya çıkmıyor mu? :hmmm

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Ben Sadece Fikir Sundum Abi Karar Sizin :)

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
bu fikirde ısrarlıyım.

estorak

estorak

Üye
Bence de güzel fikir aslında :D

Burak

Üye
çok güzel fikir. Destek+1 :oke:

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Hasan abi gördüğün gibi. bence guzel bi el at şu işe..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Paşam ben üyelerin isteğini Ozan'a iletirim, kendi görüşümle beraber. Aciliyeti varsa, ısrar eder bıktırırım Ozan'ı. :ehe Onun dışında, yapıp yapmamak Ozan'a kalmış paşam; iş benden çıkıyor..

• Beğen
Tepkiler: 'Patron
'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Paşam ben üyelerin isteğini Ozan'a iletirim, kendi görüşümle beraber. Aciliyeti varsa, ısrar eder bıktırırım Ozan'ı. :ehe Onun dışında, yapıp yapmamak Ozan'a kalmış paşam; iş benden çıkıyor..
Tamam abicim sen ilet Ozan abi bizi kırmaz :ehe

Necmati

Necmati

Üye
iyi Bencede olsun izin çıkarsa

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
Evet Güzel Fikir Bıktırana Kadar Israr :ehe Sonumuz Toplu Ban :ehe Sebep:Fazla Israrcılar :ehe

'Patron

'Patron

Üye
    Konu Sahibi
Hadi bakalım :D

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bencede gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt