Şikayet listesi neden kaldırıldı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Şikayet listesi neden kaldırıldı ?
Şikayet listesi neden kaldırıldı?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:hmmm Açıklama yapılsaydı keşke :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Belkide amacı dışında kullanılmıştır

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Bence yenilik yapılıyor ...

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Umarız öyledir

Symbiont

Üye
Bence sistem yenıleniyor

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Önemli olan liste değil, konulardaki ! Şikayet Et linkinin olması :cool

Symbiont

Üye
Kırık link butonu ekleniyor galiba ama siz şimdilik yöneticilere pm atın

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Açıklama yapılır tabiki, hatta yapalım.

Kırık link butonuyla alakası yok, bazı teknik yenilikler ile ilgileniyoruz. Bu süreçte bir süre kapatmamız gerekti, gelecek de tekrar açar mıyız yoksa bu şekilde mi devam ederiz onun için net bir şey söyleyemeyiz ama muhtemelen yakın zamanda eskisine döneceğiz.

Kısa bir dönem denebilir. :oke:

Ozan

Ozan

Admin
Yenileme çalışması diyelim .
Her sikayet ettiğiniz konu, o bölümdeki görevli yöneticiye belirecek şekilde ayarlanacak sistem.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Her sikayet ettiğiniz konu, o bölümdeki görevli yöneticiye belirecek şekilde ayarlanacak sistem.
çok güzel ozaman daha hzılı çözüm buluncak süper.
İyi çalışmlar Adminlerim:oke:

Symbiont

Üye
Evet daha güzel olmuş

Catty

Catty

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi olmuş , daha iyi olmuş, herkese kolay gelsin.

Lina_TR

Lina_TR

Üye

Evet yönetimde olan değişikliklerde bunu gösteriyordu saten. Daha Güzel olur :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Evet moderatörlere kendi bölümlerinde şikayet bakma yetkisi verilecek. Bu nedenle de Co-Admin rütbesi kaldırılacaktı. Bu da ayrılmamın sebeplerinden birisidir. Şunu da açık konuşmak gerekirse, bu yetki moderatörlere verilmeden önce gerekli rotasyonlar yapılmalı. Şu anki kadroda tüm moderatörler bu yetkiyi kaldırabilecek kapasitede değil.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Evet moderatörlere kendi bölümlerinde şikayet bakma yetkisi verilecek. Bu nedenle de Co-Admin rütbesi kaldırılacaktı. Bu da ayrılmamın sebeplerinden birisidir. Şunu da açık konuşmak gerekirse, bu yetki moderatörlere verilmeden önce gerekli rotasyonlar yapılmalı. Şu anki kadroda tüm moderatörler bu yetkiyi kaldırabilecek kapasitede değil.

Kimin hangi yetkiyi kaldırıp, kaldıramayacağına yöneticiler karar vermektedir, dolayısıyla istediğiniz kadar şu yetkiyi kaldıramaz, bu kaldırır şeklinde yorum yapın, bu yaptığınız yorum sadece kendinize kalacaktır geçerliliği yoktur...

Eğer biraz daha yönetim aleyhine eylemlerinize, üyeleri yönetim aleyhine kışkırtma düşüncelerinize devam ederseniz uyarı alacaksınız...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Herhangi bir kışkırtma göremiyorum ortada . Bunları öneri olarak algılamaniz lazım iken kışkırtma olarak algılıyorsunuz .

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Sevgili adem kardeşim. Daha yönetimden yeni çıktın. Nedeni her ne olursa olsun bir şeyi iyi bildiğini sanıyordum. Bu tür bilgiler yönetim açıklamadıkça hiçkimse açılmaması gerekiyor. Bu yönetimdeki bir kural sayıldığını bilmiyor musun? Yönetimde kimin kaldırıp kimin kaldıramayacağını gereken kişiler biliyor, bu konuda canını sıkma sen. Kaldıramayan olsa bile yönetim tarafından gereken yapılır. Ama daha olmamış bir şeyi bu şekilde açıklamak bana göre doğru değildir ve açıkçası sana yakıştıramadım.

Odysseus

Odysseus

Üye
Kimin hangi yetkiyi kaldırıp, kaldıramayacağına yöneticiler karar vermektedir, dolayısıyla istediğiniz kadar şu yetkiyi kaldıramaz, bu kaldırır şeklinde yorum yapın, bu yaptığınız yorum sadece kendinize kalacaktır geçerliliği yoktur...

Eğer biraz daha yönetim aleyhine eylemlerinize, üyeleri yönetim aleyhine kışkırtma düşüncelerinize devam ederseniz uyarı alacaksınız...

Ortada herhangi bir kışkırtma göremiyorum. Her zamanki gibi olayları tartışmaya dönüştürüyorsun. Üyeler ile PM'den bile görüşmüyorum ki yönetim adına kışkırtma yaptığım sanılmasın diye. Tribünlere oynamaktan nefret ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt