Sık Sık Güncellenecek 240x400 Kaliteli Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Piaa

Piaa

Üye
    Konu Sahibi
Sık Sık Güncellenecek 240x400 Kaliteli Oyunlar
Oyunları deneyerek sık sık buradan vermeye çalışacağım. Ben Samsung s5620 Monte kullanıyorum. 240x400 diğer telefonlarda da deneyenler bizimle paylaşabilir. İstediğiniz oyunlar olur ise de araştırip bulmaya gayret ederim. ;)

Tiki Towers
İlk oyunum ve şu an da sürekli oynadığım Tiki Towers. Oyunun dili Türkçe değil. İngilizce de değil ama dili pekte anlamanıza gerek kalmıyor. :) Denge üzerine kurulu bir oyun. Maymunlara yol oluşturarak bir yerden bir yere ulaşmasını sağlıyorsunuz.

Worms 2010.
Worms Armageddon da oynadım ancak touchscreen (dokunmatikekran) olduğu için biraz zorlandım. Ancak 2010'de yön tuşlarıyla rahatça kullanabiliyorsunuz.

Crazy Penguin 2.
Sıkılmayacağınız bir oyun daha. Penguenlerle kutup ayıları arasındaki savaş diyebiliriz. :)

Fishing Hook 2

Fazla balık tutmaya merağım olmasa da bu oyunu sevdim. Ülkeler arası balık tutma yarışması. Oyun zevkli. Her balığı tutamıyorsunuz, ipiniz kopabiliyor, aldığınız puanlarla ipi kalınlaştırabiliyorsunuz.

1- Tiki Towers
2- Worms 2010
3- Crazy Penguin 2
4- Fishing Hook 2

Oyunlar 1:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oyunlar 2

EDGE

Zevkli bir kutu yuvarlama oyunu.

Battleships

Türkçe'de Amiral Battı diye geçen oyun :) Tahmin ve şans üzerine kuruludur.

Efsane Angry Birds 1.1

Hayvanı fırlat canavarları öldür sistemidir. Cep oyun piyasasının en üstündekilerden bir oyundur.

Oyunlar 2:

Oyunları sürekli güncelleyeceğim. Bir teşekkür elinizi yormaz. İyi oyunlar.

0MG90

0MG90

Üye
teşekkürler çok güzel oyunlar .. :oke:

• Beğen
Tepkiler: KAYIP-ADAM

Masqo77

Üye
Kardş ben opera mini ile beleşe griom tl wifi we int. paketi yok ama griomda bsi dcem .jar olarak upload edr msin sadece fish i etme o bnde war he ltfn .jar olarak linkini werir msin we mediafire.comdan upload edr msin zahmt olmazsa [ISTEK]

Piaa

Piaa

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar güncellendi. 3 oyun daha ekledim. Kısa zamanda ekleme de yapacağım. İyi oyunlar.

Kardş ben opera mini ile beleşe griom tl wifi we int. paketi yok ama griomda bsi dcem .jar olarak upload edr msin sadece fish i etme o bnde war he ltfn .jar olarak linkini werir msin we mediafire.comdan upload edr msin zahmt olmazsa [ISTEK]

Mediafire'e teknik sorunlar nedeniyle upload edemiyorum.

Masqo77

Üye
Baska sitede olur boxa.com war bzılari oradan koyuyo indirebiliorum

macn1ficent

Üye
kardeş dosya yok diyo yeniler misin linki acaba rica etsem.. =))

sssdddeee

sssdddeee

Üye
arkadaşım oyun1'in linki kırık bakarsan sevinirim

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

anilari35

anilari35

Üye
saol

lrdofstn

lrdofstn

Üye
indirmeye izin vermiyor. kendi indirebilir diyor

alfamanager

Üye
:D linkleri bi halledebilirisek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt