Piaa
Üye
Sık Sık Güncellenecek 240x400 Kaliteli Oyunlar
Oyunları deneyerek sık sık buradan vermeye çalışacağım. Ben Samsung s5620 Monte kullanıyorum. 240x400 diğer telefonlarda da deneyenler bizimle paylaşabilir. İstediğiniz oyunlar olur ise de araştırip bulmaya gayret ederim. 
Tiki Towers
İlk oyunum ve şu an da sürekli oynadığım Tiki Towers. Oyunun dili Türkçe değil. İngilizce de değil ama dili pekte anlamanıza gerek kalmıyor.
Denge üzerine kurulu bir oyun. Maymunlara yol oluşturarak bir yerden bir yere ulaşmasını sağlıyorsunuz.
Worms 2010.
Worms Armageddon da oynadım ancak touchscreen (dokunmatikekran) olduğu için biraz zorlandım. Ancak 2010'de yön tuşlarıyla rahatça kullanabiliyorsunuz.
Crazy Penguin 2.
Sıkılmayacağınız bir oyun daha. Penguenlerle kutup ayıları arasındaki savaş diyebiliriz.
Fishing Hook 2
Fazla balık tutmaya merağım olmasa da bu oyunu sevdim. Ülkeler arası balık tutma yarışması. Oyun zevkli. Her balığı tutamıyorsunuz, ipiniz kopabiliyor, aldığınız puanlarla ipi kalınlaştırabiliyorsunuz.
1- Tiki Towers
2- Worms 2010
3- Crazy Penguin 2
4- Fishing Hook 2
Oyunlar 1:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyunlar 2
EDGE
Zevkli bir kutu yuvarlama oyunu.
Battleships
Türkçe'de Amiral Battı diye geçen oyun
Tahmin ve şans üzerine kuruludur.
Efsane Angry Birds 1.1
Hayvanı fırlat canavarları öldür sistemidir. Cep oyun piyasasının en üstündekilerden bir oyundur.
Oyunlar 2:
Oyunları sürekli güncelleyeceğim. Bir teşekkür elinizi yormaz. İyi oyunlar.
Tiki Towers
İlk oyunum ve şu an da sürekli oynadığım Tiki Towers. Oyunun dili Türkçe değil. İngilizce de değil ama dili pekte anlamanıza gerek kalmıyor.
Denge üzerine kurulu bir oyun. Maymunlara yol oluşturarak bir yerden bir yere ulaşmasını sağlıyorsunuz.Worms 2010.
Worms Armageddon da oynadım ancak touchscreen (dokunmatikekran) olduğu için biraz zorlandım. Ancak 2010'de yön tuşlarıyla rahatça kullanabiliyorsunuz.
Crazy Penguin 2.
Sıkılmayacağınız bir oyun daha. Penguenlerle kutup ayıları arasındaki savaş diyebiliriz.

Fishing Hook 2
Fazla balık tutmaya merağım olmasa da bu oyunu sevdim. Ülkeler arası balık tutma yarışması. Oyun zevkli. Her balığı tutamıyorsunuz, ipiniz kopabiliyor, aldığınız puanlarla ipi kalınlaştırabiliyorsunuz.
1- Tiki Towers
2- Worms 2010
3- Crazy Penguin 2
4- Fishing Hook 2
Oyunlar 1:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oyunlar 2
EDGE
Zevkli bir kutu yuvarlama oyunu.
Battleships
Türkçe'de Amiral Battı diye geçen oyun
Tahmin ve şans üzerine kuruludur.Efsane Angry Birds 1.1
Hayvanı fırlat canavarları öldür sistemidir. Cep oyun piyasasının en üstündekilerden bir oyundur.
Oyunlar 2:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Oyunları sürekli güncelleyeceğim. Bir teşekkür elinizi yormaz. İyi oyunlar.

linkleri bi halledebilirisek