zaza Üye batuone' Alıntı: inşaat yapıyorum dersin umarım malzemeden çalıp etmezsin sen hiç görmemişin benim tersin dikkat et yaptığın inşaat başına çökmesin Genişletmek için tıkla ... sana laf atmaya kıyamam biliyorumki ağlarsın eğer sana sataşsam ben kimim diye sorarsın
batuone' Alıntı: inşaat yapıyorum dersin umarım malzemeden çalıp etmezsin sen hiç görmemişin benim tersin dikkat et yaptığın inşaat başına çökmesin Genişletmek için tıkla ... sana laf atmaya kıyamam biliyorumki ağlarsın eğer sana sataşsam ben kimim diye sorarsın
batuone Üye Samsun55''' Alıntı: tebrikler batu Genişletmek için tıkla ... saol --------------- Ekleme --------------- yurisa' Alıntı: sana laf atmaya kıyamam biliyorumki ağlarsın eğer sana sataşsam ben kimim diye sorarsın Genişletmek için tıkla ...
Samsun55''' Alıntı: tebrikler batu Genişletmek için tıkla ... saol --------------- Ekleme --------------- yurisa' Alıntı: sana laf atmaya kıyamam biliyorumki ağlarsın eğer sana sataşsam ben kimim diye sorarsın Genişletmek için tıkla ...
zaza Üye DSJSPextes' Alıntı: Yurisanın çenesi baya kuvvetliymiş Genişletmek için tıkla ... ha şunu bileydin canım istersen sanada laf atarım bende durmak yoktur ağa bunları iyi tut aklında --------------- Ekleme --------------- ben yoruldum giderim eve siz bakın çocuklar keyfinize isterseniz sataşın bana ama geldiğimde dersiniz ana
DSJSPextes' Alıntı: Yurisanın çenesi baya kuvvetliymiş Genişletmek için tıkla ... ha şunu bileydin canım istersen sanada laf atarım bende durmak yoktur ağa bunları iyi tut aklında --------------- Ekleme --------------- ben yoruldum giderim eve siz bakın çocuklar keyfinize isterseniz sataşın bana ama geldiğimde dersiniz ana
DSJSPextes Üye Fulll çenen çalışıyor yurisa Ben macırım gelmeyim oralara Neco ve batuya bulaşma karşında beni bulursun Ona göre
Fulll çenen çalışıyor yurisa Ben macırım gelmeyim oralara Neco ve batuya bulaşma karşında beni bulursun Ona göre
zaza Üye Macırlık fayda etmez sana ben bulaşırım neco ve batuya madem beni bulmaktı derdin neden beni görünce gerildin
Macırlık fayda etmez sana ben bulaşırım neco ve batuya madem beni bulmaktı derdin neden beni görünce gerildin
Necmati Üye Konu Sahibi daha yeni geldin hemen üst seviyelerdesin nedir senin derdin hemen ortamı gerdin
zaza Üye Necmi ilk kez haklı metin bence ağır yerden girdin bak bizde kapak çoktur yemeyen maxi üye yoktur
NowOrNewer Üye Necmati™;3046311' Alıntı: Ben Necmati teme beni ayar etme bek yine yapıyon ortamı germe Genişletmek için tıkla ... Ben acemiyim bu yüzden biraz tedbirliyim Acemiysem o kadar boşta değilim Hadi ben başlattım gelde sana kapak koleksiyonumu göstereyim
Necmati™;3046311' Alıntı: Ben Necmati teme beni ayar etme bek yine yapıyon ortamı germe Genişletmek için tıkla ... Ben acemiyim bu yüzden biraz tedbirliyim Acemiysem o kadar boşta değilim Hadi ben başlattım gelde sana kapak koleksiyonumu göstereyim
zaza Üye Burada yenisin teğmen dur hele sarılma hemen her gördüğün bele necmiyle bende kapak çok arkadaş bizim kapaklar maşallah daş daş
Burada yenisin teğmen dur hele sarılma hemen her gördüğün bele necmiyle bende kapak çok arkadaş bizim kapaklar maşallah daş daş
Necmati Üye Konu Sahibi NowOrNewer' Alıntı: Ben acemiyim bu yüzden biraz tedbirliyim Acemiysem o kadar boşta değilim Hadi ben başlattım gelde sana kapak koleksiyonumu göstereyim Genişletmek için tıkla ... Kapak kapak diyorsun Hala anlamıyorsun Eğer Kapak istiyorsan Necmati ile zaza'ya geliyorsun
NowOrNewer' Alıntı: Ben acemiyim bu yüzden biraz tedbirliyim Acemiysem o kadar boşta değilim Hadi ben başlattım gelde sana kapak koleksiyonumu göstereyim Genişletmek için tıkla ... Kapak kapak diyorsun Hala anlamıyorsun Eğer Kapak istiyorsan Necmati ile zaza'ya geliyorsun
zaza Üye Necmati™;3048059' Alıntı: Kapak kapak diyorsun Hala anlamıyorsun Eğer Kapak istiyorsan Necmati ile zaza'ya geliyorsun Genişletmek için tıkla ... dur bende devamını yazayım macır ile zaza profesyonel bizim kapaklar nadir ve güzel hiç bulaşma derim teğmen kapak istiyorsan buraya gel
Necmati™;3048059' Alıntı: Kapak kapak diyorsun Hala anlamıyorsun Eğer Kapak istiyorsan Necmati ile zaza'ya geliyorsun Genişletmek için tıkla ... dur bende devamını yazayım macır ile zaza profesyonel bizim kapaklar nadir ve güzel hiç bulaşma derim teğmen kapak istiyorsan buraya gel
Necmati Üye Konu Sahibi yurisa' Alıntı: dur bende devamını yazayım macır ile zaza profesyonel bizim kapaklar nadir ve güzel hiç bulaşma derim teğmen kapak istiyorsan buraya gel Genişletmek için tıkla ...
yurisa' Alıntı: dur bende devamını yazayım macır ile zaza profesyonel bizim kapaklar nadir ve güzel hiç bulaşma derim teğmen kapak istiyorsan buraya gel Genişletmek için tıkla ...
NowOrNewer Üye Necmati™;3048059' Alıntı: Kapak kapak diyorsun Hala anlamıyorsun Eğer Kapak istiyorsan Necmati ile zaza'ya geliyorsun Genişletmek için tıkla ... İşte geldim burdayım Sen den de hemen cevap beklerim Ben bir garip teğmenim ama ikinizede her daim yeterim
Necmati™;3048059' Alıntı: Kapak kapak diyorsun Hala anlamıyorsun Eğer Kapak istiyorsan Necmati ile zaza'ya geliyorsun Genişletmek için tıkla ... İşte geldim burdayım Sen den de hemen cevap beklerim Ben bir garip teğmenim ama ikinizede her daim yeterim
Necmati Üye Konu Sahibi sen yettin sanarsın çok bilmişlik taslarsın sen bize yetemessin boşuna kendini kasarsın
NowOrNewer Üye Necmati™;3049210' Alıntı: sen yettin sanarsın çok bilmişlik taslarsın sen bize yetemessin boşuna kendini kasarsın Genişletmek için tıkla ... kafiye yapcam diye kıvranma bilmiyorsan hiç mi hiç uğraşma kendini rezil edip durma ben bir garip teğmenim her türlü hepinize yeterim
Necmati™;3049210' Alıntı: sen yettin sanarsın çok bilmişlik taslarsın sen bize yetemessin boşuna kendini kasarsın Genişletmek için tıkla ... kafiye yapcam diye kıvranma bilmiyorsan hiç mi hiç uğraşma kendini rezil edip durma ben bir garip teğmenim her türlü hepinize yeterim