ŞİİR VE Güzel Sözler..1

Sponsorlu Bağlantılar

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
ŞİİR VE Güzel Sözler..1
ŞİİR VE Güzel Sözler..
ben şiir yazmadım seni anlattım mısralarımda
sen ki akan kandan farksızsın damarlarımda..

Sevdim sevilmedigim Kadar.. Neyse bu yine benim kendime verdigim bir zarar ..

Sahte Sevgililer Seni terk Ettiginde Benim Yoklugumu Anlayacaksin Beni Baskalariyla Her Gordugunde Kaybettiklerine Aglayacaksin...

ellerini ver bana....yildizlar sahidim olun, sen kumsal dalga sesleri sen ey gökyüzü we rüzgar sizlerde sahidim olun,we sen Ey gece sende SAHIDIM ol....sensiz gecirdigim butun geceler sahidim olsun .....!!!! herzaman sen olacaksin bütün dakikalar saniyeler saatler aylar yillar SAHiDiM OLSUN herzaman sen olacaksin!!!!

Bir aski paylasmak icin cok gec bir paylasima asik olmak icinse erken..Bir sevda yerimden vurdu zaman.. Simdi sana soylenecek tek bir cumle bende sana yetecek kadar ben kalmadi..

herseyin aceleydi gidisinde acele oldu... ardinda seni seven yurekler, gozlere yaslar doldu... yokluguna alisamadi hala bu yurek, zaman seni sokup atamadi... sensiz bu gozler artik gulmeyi unuttu...

ßir Gözyaşı Damlasıdır Aşk! Suskun Hasretin Sessiz Cığlıklarında, Ağlayan Kalbimin, Özlem Dolu Gönlümün Yanında.Cırpınan Kücük ßir Yürektir Aşk! Hayalini Kurdugum, ßoş Gecelerde, Sensizlikten Yandıgım ßu Alemde, Akan Göz Yaşımda, ßir Deli Rüzgar, ßir Duygudur,ßir Garip Sızı,ßir Gözyaşıdır Aşk..

Verdiğin bütün acılara dayanıyorsam;
Seni özlediğim içindir.
Beklemenin korkunç zehri öldürmüyorsa beni;
Seni özlediğim içindir.
Yaşıyorsam; içimde umut varsa,
Yine seni özlediğim içindir.

Seni bunca özlemesem; bunca sevemezdim ki!

Eskiden olsa hep gölgelerde yürürdüm,
hiç sevmezdim güneşin o parlaklığını.
gün geldi SENİ tanıdım,
öyle ki bu kez
GÜNEŞ GÖLGEME SAKLANDI...

Bir gün sende seveceksin benim gibi. Dolacak gözlerin zaman zaman, sessizce düsüneceksin benim gibi. Anlamayacaklar belki kalbindeki hisleri, bir damla yas düsecek o zaman simdi gülen gözlerinden. Herkes gülecek sana. Sessizce aglayacaksin benim gibi...

Gülmeyi hatırlattığın zamanlara değil, gülümsemeyi başarabildiğim anlara özlem duyuyorum.

uzak bir sevda nefeslendikce içimde..
sen görmedigim odaların mavi duvarlari arasindasın...

Sevmeyi sende öğrendim ;düşlerimde yasattıgım ,olmasını istediğim sen de.. Ama sen sadece düşlerimdeki gerçektin...Sen benim sana yakıstırdıgım güzelliklerin içindeydin...Çünkü ben bile bilmiyordum sana değilde o insana duydugum askı,bilemediğim düşlerimde yasattıgım kişiyi..aslında ne kadar da zor bi yük vermişim sana...aslında sen değilmişssin hata yapan(!)sen olmadıgın gibi görünmekle(!) haklıydın ve evet haklısın ben seni hiç sevememişim...üzgünüm sadece sevdiğimi düşündüğüm kişi düşlerimdeymiş...ve yasadıklarım hep orda saklı kalacak

Birdaha dünyaya gelirsek , sevmek eğlenmek lazım ...
Aşk bizim gibilerin neyine sevgiyle yetinmek lazım ...
Aşkı derin derin çekerek son nefesle vermek lazım ...
Gelen gideni aratır diyerek iki tek atıp unutmak lazım ...

İhtiyar ölümleri gibi geçiş seferlerin hayatımdan..

Bana çok masal anlattılar.Hiçbirinde sessizlik yoktu..
Zor ve sessiz bir çocukluktan kalma gözyaşı bu ifadesizlik...
Ne ağlamayı becerebilmişliğim var senden yana..
Ne senden başka bir çift gözün tutsaklığında yaşayabilmişliğim..

bekliyorum gelmesende duymasanda bilmesende hisset bunlari seni beklemekde güzel.

bir şey var aramızda senin bakışından belli
benim yanan gönlümden
dalıyoruz arada bir ikimizde
aynı şeyi düşünüyoruz belki
guluşerek baslıyoruz söze
bir şey var aramızda
onu buldukça kaybediyoruz isteyerek
fakat ne kadar saklasak nafile
senin gözlerin işıldıyor
benim dilimin ucunda

dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri ucurumdan attım sessizliği
haber saldım rüzgara fisildasinlar kulagına seni ne kadar cok özlediğimi..

Dünyada ki bütün çöller bir avuç kalircasina birer tanecik insan olsalar ve bütün denizlerde ki sular bir yudum kalircasina birer damla insan olsalar unutma ki tek sevecegim kisi sensin.

KarInCaya SormuSLar Nereye GiDiyorSun ßoyLe? KarInCa DemiS Ki; uZaKLarDaKi SevDiGimin yaNINa KarInCaya TeKrar SormuSLar ßoyLe GiDersen VaramaSSin Ki SevDiGine.. KarInCa DemiS Ki; o Zaman ßenDe yoLunda öLürüm.

Bir hayelden bir hayale geçerken sabahı karşılardım güneş pencereden içeri girer gecenin kasvetini bitirirdi yıldızlar bir sonraki geceye kadar çekilirdi gökyüzünden sen olmadan ben aydınlanamazdım güneş olsada olmasa da o gün sensiz yaşamnacaktı çünkü ve ben sensizliği yaşarken hiç ağlamazdım sadece yıldızlar düşerdi gözlerimden …

Ey Hayat Ya Bana Acı Çektirmekten Vazgeç Ya da bırak Ben Senden Vazgeçeyim.....

BEN

Kimine göre ateştim ben,
cayır cayır yanan.
Kimine göre bir yıldız,
hep parlayan.
Kimi çicağe benzetirdi beni,
hiç solmayan.
Ama ben senin için su olmak isterim hep muhtaç olunan!..

SENİ UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM GÖZLERİN GELDİ AKLIMA VAZGEÇTİM.

Seni sevmem için,seni öldürmem lazım.....
Seni ilk gördüğümde hoşlandım,sonra senle çıktım,daha sonra da aldatıldım,bunun için,seni yılın erkeği,beni de yılın enayisi seçiyorum.....

Gidersen
Ertelenmiş ölüm fermanım ayrılığınla ifa edilecek
Seninle aldığım nefesim isminle sona erecek
Bu yürek can verirken yine seni sevecek

Her satırıma seni nasıl sevdigimi Binlerce defa yazmak isterdim Elimden gelse "O" güzel adını Aşk bahçemin en güzel ağacına Altın harflerle kazımak isterdim

Gel Tut Ellerimi

Gel, tut ellerimi, yavaş yavaş tut!
Dünyayı, zamanı, herşeyi unut...
Hiçbir şey söyleme, hiçbir şey sorma,
Yıldızları sustur, geceyi unut;
Gel tut ellerimi, yavaş yavaş tut...

Gelişin

Umutlarımı ıslıyor
En acı en buruk göz yaşlarım
Yürek damlası sığmıyor akşamlara
Üşüyorum
Sabahı düşünüyorum
Belkilerde de olsa
En acı en buruk göz yaşlarım
Duruluyor umutlu olunca

mutluluk neydi..
Mutluluk seni sevmekdi
Ellerinden tutupda gözlerine bakarak
Mutluluk SENİ SEVİYORUM demekti.

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
oy oy oy hepsi birbirinden hoş ve çok güzel anlamlı sözler paylaştığın için çok teşekkürler

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim...seninkilerin yanında lafı bile olmaz ama...paylaşayım dedim

Takipçi Satın Al

Üst Alt