evet ben bulamadım yardımcı olur musunuz?
'Şeref' Emekli Yönetici maximuss' Alıntı: evet ben bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... kardes bulamazsin kendine sertifika al opda dan ayrica senin tel sanirim 5230 ve onda hellox ise yaramiyo sanirim saygilar.
maximuss' Alıntı: evet ben bulamadım yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla ... kardes bulamazsin kendine sertifika al opda dan ayrica senin tel sanirim 5230 ve onda hellox ise yaramiyo sanirim saygilar.
maximuss Üye Konu Sahibi telefon 5230 değil onu güncellemeyi unutmuşum nokia 5730 xpm --------------- Ekleme --------------- kardes bulamazsin kendine sertifika al opda dan ayrica senin tel sanirim 5230 ve onda hellox ise yaramiyo sanirim saygilar. Genişletmek için tıkla ... öyle de imei vermek fln sakat iş biliyosn
telefon 5230 değil onu güncellemeyi unutmuşum nokia 5730 xpm --------------- Ekleme --------------- kardes bulamazsin kendine sertifika al opda dan ayrica senin tel sanirim 5230 ve onda hellox ise yaramiyo sanirim saygilar. Genişletmek için tıkla ... öyle de imei vermek fln sakat iş biliyosn
celibar Üye öyle de imei vermek fln sakat iş biliyosn Genişletmek için tıkla ... hacklemeyi ve sertifikalamayı unut o zaman.
öyle de imei vermek fln sakat iş biliyosn Genişletmek için tıkla ... hacklemeyi ve sertifikalamayı unut o zaman.
'Şeref' Emekli Yönetici maximuss' Alıntı: telefon 5230 değil onu güncellemeyi unutmuşum nokia 5730 xpm --------------- Ekleme --------------- öyle de imei vermek fln sakat iş biliyosn Genişletmek için tıkla ... o zaman isin biraz zor kardes ayrica ben imei verdim su ana kadar bi sakatlik olmadi ne gibi sakatlik olabilir sence
maximuss' Alıntı: telefon 5230 değil onu güncellemeyi unutmuşum nokia 5730 xpm --------------- Ekleme --------------- öyle de imei vermek fln sakat iş biliyosn Genişletmek için tıkla ... o zaman isin biraz zor kardes ayrica ben imei verdim su ana kadar bi sakatlik olmadi ne gibi sakatlik olabilir sence
By_GaBLiN Üye RomPatcheri Bulabilirsen Fakat Hellooxu Bulamazsın. Hack Yapmadan Da RomPatcheri Kuramazsın