gıwıliler
Üye
-
Konu Sahibi
-
La öyle deme zaten zor duruyom [emoji2] [emoji21]Çek bir duman sende çek icine hadi o pis kara dumanı cek 1 cek2 kafa ruh gibi
Ben icmiyom icemmiLa öyle deme zaten zor duruyom [emoji2] [emoji21]
Yok yok sakın 5 sene sonra lanet okursun merdiven çıkamazsın [emoji21]Ben icmiyom icemmi17 yaş
5 sene önce 1 , 2 duman cekmistim tadını begenmedim icmiyom arkadaşlar içirmeye çalışıyor ama icmiyomYok yok sakın 5 sene sonra lanet okursun merdiven çıkamazsın [emoji21]
Aynen öyle devam et sakın icme kardeşim [emoji2]5 sene önce 1 , 2 duman cekmistim tadını begenmedim icmiyom arkadaşlar içirmeye çalışıyor ama icmiyom
?tamam :cigara
sigarayı bırakman güzel
Sadece 10 gün sürdü [emoji24] [emoji24]sigarayı bırakman güzel
o zaman tedavi görSadece 10 gün sürdü [emoji24] [emoji24]
O konuda hiç bilgim yok nasıl oluyor hap ilaç veriyorlar mı ki [emoji19] bırakayım yeterkıo zaman tedavi gör
Bilmiyorum.reklamlarda çıkan numarayı araO konuda hiç bilgim yok nasıl oluyor hap ilaç veriyorlar mı ki [emoji19] bırakayım yeterkı
Aradım ya en yakın sağlık kurumuna gidin diyor sanki onu akıl edemedim. [emoji2] [emoji2]
Doğru ben yinede sansımj deniyim gerçi dün bizim doktoru vurmuşlar kadın ölmüş ama bakacaz artıko zaman git yardımcı olurlar
Aradım en yakın sağlık kuruluşuna git dedi gıdecem bakalım171 ara
Allah yardımcınız olsun.Aradım en yakın sağlık kuruluşuna git dedi gıdecem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?