Sigarayı Bırak ödül Kazan

Sponsorlu Bağlantılar

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
Sigarayı Bırak ödül Kazan
SİGARAYI BIRAK ÖDÜL KAZAN! BIRAK KAZAN YARIŞMASI BUGÜN BAŞLIYOR

<div align="center"></div>

"Bırak-Kazan" adlı uluslararası sigarayı bırakma kampanyası bugün başlıyor.

Sağlık Bakanlığı, Dünya Sağlık Örgütü ve Finlandiya Halk Sağlığı Enstitüsü işbirliğiyle düzenlenen kampanyanın Türkiye ayağında 4 hafta süreyle sigara içmeyen katılımcılar arasından kurayla belirlenecek bir kişi, 6 bin YTL ödül kazanacak.

Kampanyaya, en az bir yıldır sigara içen ve 18 yaşını doldurmuş herkes katılabilecek.

yitik savaşçı

Üye
Yarışma şartları sigaraya özendirici&#33;

crows

crows

Üye
ben bırakıım onlara para veriim ya

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(mobiloyun &#064; May 1 2006, 09&#58;56 AM) [post=325956]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Yarışma şartları sigaraya özendirici&#33;
[/b][/quote]

şartlarda "Bırak-Kazan" diyor
O kadar zaman içmese bile sağlığı için iyi bir girişim.

gknky

gknky

Üye
öle valla ben başvurdum ama başvuru içinde para istiolar
ayrıca düzenli olarak kontrole fln gtcekmişin
yani astarı kılıfından fazlaya gelio . ... .

yitik savaşçı

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

hidayet

hidayet

Üye
umarım bu kampanya sigara içenlere fayda sağlar

jeacona

jeacona

Üye
vatanı millete hayırlı olur inşallah

cllgr

cllgr

Üye
bence göstermelik,amacından uzak yada uygulanması zor bir iş.1 ay sigarayı herkez bırakabilir çok zor değil,şartları iyi değil bi de kura var işin içinde.kayıt olacaksın,kontrole gideceksin dostlar alışverişde görsün işi.gerçekden bırakmak isteyenlerin bunlara ihtiyacı yok irade işi,insanın kendisine kalıyor yani.

Haberci

Haberci

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cllgr &#064; May 1 2006, 12&#58;04 PM) [post=326090]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bence göstermelik,amacından uzak yada uygulanması zor bir iş.1 ay sigarayı herkez bırakabilir çok zor değil,şartları iyi değil bi de kura var işin içinde.kayıt olacaksın,kontrole gideceksin dostlar alışverişde görsün işi.gerçekden bırakmak isteyenlerin bunlara ihtiyacı yok irade işi,insanın kendisine kalıyor yani.
[/b][/quote]

Bu sözlerine katılmamak mümkün değil...
Tabii ki insanın kendi iradesi dahilinde olan bir şey bu.
Ancak 1 ay sigara içmemeği de hafife alma bu da çok zor bi şey.Arkadaşlarımdan bilirim.Tiryakiler için birkaç hafta bırakıldığında kılcal damarlarda catlamalar olup nikotin ihtiyacını gidermek isteyen insanlar bilirim.Sigarayı 1 gün bile içmesen o bile kardır.Yarışma ise amacına ulaşacağını sanmıyorum ama inşallah yanılırım.

gknky

gknky

Üye
inşallah