Sigaraya nasıl başladınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
Lise Bire Geçtim Arkadaşlar Sağolsunlar Hemen Uzattılar O Gün Bugündür Mübtelasıyım ^^ 5 Sene Olmuş

lisede insanlar kendini birşey sanır ya , sen de o olayın kurbanı olmuşsun geçmiş olsun , yazın okul dönemi yürüyüş yoluna çıkarım genellikle can sıkıntısından ; önümde insan sigarayı tüttürür o an yemediği küfür kalmaz :oke: bil istedim

Adilx05

Adilx05

Üye
lisede insanlar kendini birşey sanır ya , sen de o olayın kurbanı olmuşsun geçmiş olsun , yazın okul dönemi yürüyüş yoluna çıkarım genellikle can sıkıntısından ; önümde insan sigarayı tüttürür o an yemediği küfür kalmaz :oke: bil istedim
Yok Yok O Küfürü Biz Yesek Foruma Cevap Yazamazdın Zaten :naughty: Şaka Bi Yana Gerçekten İğrenç Görüntüler Çıkıyo Ortaya :off:

CABBAR

CABBAR

Üye
Çok küçükken milletin içipte yere attığı çeyrek sönmemiş sigaraları kardeşimle içerdik (itiraf) :ehe

1 hafta bu alışkanlığımız devam etti ondan sonra ömür boyu terk ettik. Ailemizden hiç kimse sigara içmiyor çok şükür :)

Babam içerdi 5 yıl önce bıraktı bizde de içen kimse yok. Elimden geldiğince arkadaşlarımı bıraktırmaya çalışırrım. Hatta bi bayram günü eve akrabalar geldi eniştem ve amcam sigara içeceklerdi dışarı çıkmalarını istemiştim. o derece nefret ederim sigaradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...