Sigaraya nasıl başladınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

__xXx__

__xXx__

Üye
bir zamanlar uyuşturucu ve alkol kullandım ama sigara hiç kullanmadım

mahmut4545

mahmut4545

Üye
12 yaşında falan mahallede en yakın arkadaşım alışmış benide alıştırdı yerlerden izmarit toplar içerdik :) küçükken para yok tabi :) 16 yaşına geldik arkadaş ortamında içerim ama öyle tek basıma içmem tiryaki değilim. Arkadaş ortamında olunca 1 paket bile içtiğim olur.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Size bir soru: Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde sigara olsaydı yasaklanır mıydı yasaklanmaz mıydı?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Size bir soru: Peygamber Efendimiz (S.A.V) döneminde sigara olsaydı yasaklanır mıydı yasaklanmaz mıydı?

bence yasaklanırdı insanın kenfi kendüne zarar vermesi yasaklanmıştır çünkü

uğur e

uğur e

Üye
bır kız yüzündn lanet olsun lanet

e.c

Üye
7.sınıfta bir ara içtim 2 aydır en fazla sonra bir daha ağzıma sürmedim

Revengeful

Emekli Yönetici
O zamanlar sigara olmasada başka şeyler vardı :D

- - - Eklendi - - -

tatlım burda anlatım bozukluğu yaptın. ya ''içmeyen'' yerine ''içen'' yazıcaktın ya da cümlenin sonundaki ''içer'' yerine ''içmez'' yazıcaktın :)
Ben tüm sene İngilizceden başka birşey görmedim ve okulda Türkçe konuşulması yasak :D Utandım şimdi onu görünce :ehe

- - - Eklendi - - -

O değilde, nick man20 ama isim Alev. Bu nasıl bir çelişkidir :ehe

jackalmami

jackalmami

Üye
6 yasımda özentilikle basladım. 5. Sınıfın sonunda kendı kendıme ne derdım var kı ıcıyorum dıyerekten bıraktım. Bu zamana kadar tek tuk ıcıyodum ve de ıcıme cekemıyordum. 6. Sınıfa gectıgımde yurda gonderıldım orda efkardan basladım hala ıcıyorum 20 yasındayım kasımda askere gıdıyorum allah nasip ederse askerden gelince bırakmayı dusunuyorum...

- - - Eklendi - - -

gunde 2 pakete yakın ıcıyorum

-efşan

-efşan

Üye
Tam olarak hatırlayamasam da okulu bırakıp işe başladığımda olmuştu galiba.
Stres ve cahilliğimin getirisi ile oluşan bir hata.
Şükürler olsun ki bıraktım.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
codblackops2

codblackops2

Üye
Allaha şükür içmiyorum içmedim içmeyeceğim :hmmm

• Beğen
-efşan

-efşan

Üye
içmeyin şu sigaraları yaa madem sağlığınızı düşünmüyorsunuz kız arkadaşlarınızı düşünün. ağzınız leş gibi kokarken kızlar sizin yanınızda nasıl dursun? bu yüzden sigarayı bırakın. Bu arada konu ağız kokusuna gelmişken lütfen herkes günde 2 kere dişlerini fırçalasın ve dilinizi de temizlemeyi unutmayın (fırçanın arkasında dil temizleyicisi var.).
ağzınızın nasıl koktuğunu anlamak için parmağınızı ağzınızın(dilinize vs.) içine sokun sonra koklayın parmağınızı o zaman anlarsınız. sonrada diceksiniz ki kendi kendinize insanlar nasıl dayanmış ağzımın kokusuna iğrennnççççç.

Sağlık için değil de kız arkadaş için sigara içmemek..:hmmm İlginç.

- - - Eklendi - - -

Allaha şükür içmiyorum içmedim içmeyeceğim :hmmm
Helal olsun. Daim olsun.

- - - Eklendi - - -

Herkes özentilikle başlamıştır. Çevresinde sigara içen 1 kişi bile yoksa insan içer mi ?
Burada sana katılıyorum. Haklısın.
Herkes görecek ki birilerinden, içsin.
Benim de öyle oldu idi biraz.:utan:

- - - Eklendi - - -

söylüyoruz ama bence boşuna söylüyoruz. onlar bildiğini yapacak. ya bi de dertliğim ondan içiyorum demezler mi. ne kadar saçma! sanki sigara sarhoş mu edioda unutturuyor. :/ canınız sıkkınken gidin bilgisayar oynayın. dışarı çıkın alışveriş filan yapın. yapıcak aslında bi sürü şey var ama insanlar hep tembel malesef :/
Sarhoş etse bitecek mi dert? Yahut sigara içenin mantıklı bir açıklaması mı var ki?

- - - Eklendi - - -

O zamanı bu zamanı mı farkediyor?
Allah geleceği bilen, gören değil midir ki?
Yasaklanması gerekse idi yasaklanırdı. Özgür iradeye bırakılmış bir şey.
Nefsine hakim olan içmez, olamayan içer bence.

qazwsxe

qazwsxe

Üye
daha agizima bile surmedim icmeyide dusunmuyorum

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bizim apartman sigara kokuyor. Geceleyin pencereyi açıyorum dışarıdan taze hava almak için, sigara kokusu doluyor eve :grrr:

• Beğen
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
8 ay oluyor tamamen kendi isteğim sıkıntı, baskı

-efşan

-efşan

Üye
Sigara Pişmanlıktır.!!

• Beğen
Tuba

Tuba

Üye
Bizim apartman sigara kokuyor. Geceleyin pencereyi açıyorum dışarıdan taze hava almak için, sigara kokusu doluyor eve :grrr:

Hiç başlamadım çok şükür ailemde sigara içenleri görmeme rağmen :)

bu konuda haklısın camı aç birileri gelsin evinizin yakınında sigara içsin hemen kokusu geliyor ve hasta insanlar için bu sigara dokunuyor...
Geçen dışarı çıktım bankta oturuyodum az ilerdeki bankta sigara içen yüzünden temiz havadanda olduk keyiften de :angry:

Sigara dini açıdan da Mekruh'dur...

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
-efşan

-efşan

Üye

bu konuda haklısın camı aç birileri gelsin evinizin yakınında sigara içsin hemen kokusu geliyor ve hasta insanlar için bu sigara dokunuyor...
Geçen dışarı çıktım bankta oturuyodum az ilerdeki bankta sigara içen yüzünden temiz havadanda olduk keyiften de :angry:

:oke:

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Kendilerini zehirleyene lafımız yok, keyfiniz bilir. Bari bize karışmasın :( Bütün dumanı ciğerlere hapseden bir formül geliştirseler çok memnun kalırız :ehe

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...