yavuzkaraca
Üye
Kendilerini zehirleyene lafımız yok, keyfiniz bilir. Bari bize karışmasınBütün dumanı ciğerlere hapseden bir formül geliştirseler çok memnun kalırız
Avm lerin çıkşları sigara kokuyor nefes almadan geçmek gerekiyor açık hava bile temizlemiyor sigara kokusu yoğunlaşınca
Bütün duman ciğerlerine gitse onlarda zaten o sigarayı içmezler heralde
Sigara konusunda çok dertliyim şükür ki evde içen yok
bende lise 2 de başladım merak işte ara arada olsa bırakıp tekrar başlıyorum ama bir türlü kopamadım ha tam bıraktım dedim bişi oluyor içi ve sigara yine başla ha tam bıraktım yine o yüzden ben nereye o oraya içitiğim sigara malbora spacial yandan açılan (arklar arası sexi paket)
Çabuk bırak onu Büdüm.bende lise 2 de başladım merak işte ara arada olsa bırakıp tekrar başlıyorum ama bir türlü kopamadım ha tam bıraktım dedim bişi oluyor içi ve sigara yine başla ha tam bıraktım yine o yüzden ben nereye o oraya içitiğim sigara malbora spacial yandan açılan (arklar arası sexi paket)
başlamayanlara ne mutlu.
Başlayanlara da bir şey demiyorum, azaltmaya çalışın .
Aynen öyle. Ben bir dakika içinde bıraktım sanırım
YanlışAniden bırakmak çok daha etkili
Azaltırsın .... Yavaş yavaş çoğaltırsın eskisinden bile çok içersin
YanlışAniden bırakmak çok daha etkili
Azaltırsın .... Yavaş yavaş çoğaltırsın eskisinden bile çok içersin
Lise Bire Geçtim Arkadaşlar Sağolsunlar Hemen Uzattılar O Gün Bugündür Mübtelasıyım ^^ 5 Sene Olmuş
Konu Yaş Öğrenmek İçinmiydi
Yaşınızıda öğrendik ^,^
Bu Arada Senin Bırakma Hikayeni Çok Merak Ediyorum Bu Gecede Sürekli Sordum Ama Hep Mecburiyetten Dedin Özelden Falan Yazarsan Sevinirim
Aynen öyle. Ben bir dakika içinde bıraktım sanırım
filmler ve arkadaş çevresi çok özendiriyor, ben de böyle başlamıştım ama pişman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?