Sigaraya nasıl başladınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan

Üye
Çunku 2 yaşındaki şeyleri hatırlaman çok zor ben 5 yaşımdan itibaren hatırlıyorum herşeyi

yani eğer 6 yaşında diye başlasaydım inancaktın aslında 2 yaşındayken yaşadığım bir olayın çok kısa bir anını hatırlıyorum

Arkadaş ortamındayken içiliyor. Ben ayda 1 içiyorum oda 2 tane filan çok zararları olduğunu biliyorum ama derdim var be abiler.

man20

Üye
içmeyin şu sigaraları yaa madem sağlığınızı düşünmüyorsunuz kız arkadaşlarınızı düşünün. ağzınız leş gibi kokarken kızlar sizin yanınızda nasıl dursun? bu yüzden sigarayı bırakın. Bu arada konu ağız kokusuna gelmişken lütfen herkes günde 2 kere dişlerini fırçalasın ve dilinizi de temizlemeyi unutmayın (fırçanın arkasında dil temizleyicisi var.).
ağzınızın nasıl koktuğunu anlamak için parmağınızı ağzınızın(dilinize vs.) içine sokun sonra koklayın parmağınızı o zaman anlarsınız. sonrada diceksiniz ki kendi kendinize insanlar nasıl dayanmış ağzımın kokusuna iğrennnççççç.

Tepkiler: .SeRDaR.

klongs

Üye
ne kadar çok sigara içen varmış

Ben her gün dişlerimi fırçalıyorum her gün özenle naneli sakız çiğnerim zaten ayda 1 en fazla 5 tane sigara içiyorum. Ayrıca zaten kız arkadaşım yok o yüzden içiyorum ya varda çok acayip bir durum benimkisi.

man20

Üye
bu illa kız olcak diye bişi yok. erkek arkadaşlarının yanında da kötü kokmak istemezsin.

Tamam abla

- - - Eklendi - - -

Rakı iter Nane çeker

Revengeful

Emekli Yönetici
Herkes özentilikle başlamıştır. Çevresinde sigara içen 1 kişi bile yoksa insan içer mi ?

man20

Üye
Çevresinde sigara içmeyen 1 kişi bile yoksa insan içer mi ?
tatlım burda anlatım bozukluğu yaptın. ya ''içmeyen'' yerine ''içen'' yazıcaktın ya da cümlenin sonundaki ''içer'' yerine ''içmez'' yazıcaktın

fLuke!

Üye
İçmeyin arkadaşlar bu çok kötü bi alışkanlık.

man20

Üye
İçmeyin arkadaşlar bu çok kötü bi alışkanlık.
söylüyoruz ama bence boşuna söylüyoruz. onlar bildiğini yapacak. ya bi de dertliğim ondan içiyorum demezler mi. ne kadar saçma! sanki sigara sarhoş mu edioda unutturuyor. :/ canınız sıkkınken gidin bilgisayar oynayın. dışarı çıkın alışveriş filan yapın. yapıcak aslında bi sürü şey var ama insanlar hep tembel malesef :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...