Sigaranın Zararını Çok Açık Şekilde Gösteren Bir Deney !!!

Sponsorlu Bağlantılar

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Sigaranın Zararını Çok Açık Şekilde Gösteren Bir Deney !!!
20 paket (400 adet) sigara, özel bir alet sayesinde 1 şişe suya çekiliyor.
Su kaynatılıp kalan katran gözler önünde.
Buyrun:

Kaptan

Kaptan

Üye
ıyyy iğrenç bişi en nefret ettiğim şey

Kaptan

Kaptan

Üye
abi ya içilirmi akciğerlere yazık allahın yarattığı şeye zarar veremessiniz ya :(

baksanıza kaynatılıyo kap kara iğrenç kükürrt oluyo pff içmem içenleride bıraktırmaya çalışırım babam örnek olarak :@ azalttırdım bırakıtırıcam inş. :@

ßurçiN

ßurçiN

Üye
vay be katrana bak çok şükür içmiyorum:sukur:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
iğrenç yav ben bunun yanına yaklaşmam hemen hepimiz pasif içiciyiz babalarımız içiyordur ben de onlardan biriyim defalarca söyledim içme ama nafile.....

mservank

mservank

Üye
iğrenç yav ben bunun yanına yaklaşmam hemen hepimiz pasif içiciyiz babalarımız içiyordur ben de onlardan biriyim defalarca söyledim içme ama nafile.....

dediğin gibi hepimiz içyoruz ve kanser olma riskimiz var

tşkler kerem güzel video adam da sağolsun 3 saatten fazla bir süre uğraşmış 400 sigarayı kullanmış zaten 400 sigara kanser yapmaya yeterli miktar

omayra

Üye
Bugün bulunduğum yerde sigara içiliyordu, saçım başım üstüm hep sigara koktu :( Pis bir şey

cbf150

cbf150

Üye
tesekkurler

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Süper Bi Video...En Nefret Ettiğim Şey Sigara...SaoL Kardeşim :oke:

sonbela

sonbela

Üye
keşke bende nefret etsem :(:( pff

elmyra

Üye
teşekkür ederim keremcim böyle bir paylaşımı içen arkadaslara gösterdiğin için :oke::oke::oke::oke:

dreamnurse

dreamnurse

Üye
sigara içmeyip ayrıca evde içilmesine izin vermediğimiz için bize küsenler var en iyisi ben by videoyu onlara göndereyim...:oke:

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
allaha şükür hiç içmedim sigara içmemde....

sonbela

sonbela

Üye
ya iyide benden başka sigara içen yok mu yani herkes kötülüyor nefret ediyor yani tapdk bana mı çalışıyor :D

Üst Alt