şifreyi çözdüm*!*!*!*!*!*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

faster18

Üye
    Konu Sahibi
şifreyi çözdüm*!*!*!*!*!*
çözdüm ama hard format atarken içindeki uygulama,resim vs. silinmiş

Garantiye göndersem yaparlar mı? veya yazılım yenilerler mi?

----------Eklendi @ 14:01:16 ---------- Yazıldı @ 13:23:00 ----------

sizce ne yapmalıyım??

spartuas

Üye
birşey anladıysam arap oluyum. Knuyu biraz açarmısın ?

faster18

Üye
    Konu Sahibi
telefon kilitlenmişti.kilit kodu istiyordu, hard format atarken uygulamaları sildirmişim(ve çoğu şeyi)
tekrar gelmesi için ne yapmalıyım anna yı tekrar yüklesem??? veya garantiye göndersem yaparlar mı???

qsaw

Üye
konu çok kapalı olmuş yani hangi uygulamalar silinmiş kendi yüklediklerin felan mı braz daha aç da yardım edelim eger kendi yüklediğin uygulamalarsa tek tek yenide yüklemen gerekir ama telefonun kendinde olan uygulamalarsa o zaman güncellemeere bak anna 1/2 ile 2/2 var onları güncelle

yanlış anlamadıysam forumda bi yolu vardı phoenix ile yapılıyordu.. bi araştır istersen.

güncellemelerden anna 1/2 ve anna 2/2 yi yükle, temel programlar onunla gelir, diğerlerini elinle kendin kur, garantilik bir şey değil

faster18

Üye
    Konu Sahibi
güncellemeyi yaptım oldu!
Ilgilendiğiniz için herkeze teşekkür ederim.

(iyi akşamlar)

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
telefon kilitlenmişti.kilit kodu istiyordu, hard format atarken uygulamaları sildirmişim(ve çoğu şeyi)
tekrar gelmesi için ne yapmalıyım anna yı tekrar yüklesem??? veya garantiye göndersem yaparlar mı???
arkadasim oyle bir baslik atmissinki bizde spb sifresini cozdun zannettik.boyle baslikla dikkat cekip birseymi yapmak istedin yoksa cozummu ariyorsun anlamadim.

​Konu kilit lutfen.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...