şifreli rar dosyası açmak...Yaaardıım

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
şifreli rar dosyası açmak...Yaaardıım
yav ben mobilden giriyorum . Bi .rar uzantılı dosya indirdim ama dosya şifreli olduğu için winrar da x-plorerda açmadı . Başka bildiğiniz program veya yöntem varmı ? Şimdiden Teşekkür Ederim

Tuba

Tuba

Üye
rar şif-re-sini kırmak lazım hiç bir dosya yöneticisi açmaz :hmmm

muttafa11

muttafa11

Üye
Geçenlerde winRarın orjinal olarak yaptgı mobile versionu var die duymuştum acaba s60v5 var mı ?

oquz_esen

oquz_esen

Üye
mobilden winrar sifresi kıramassın anca pc ile kırılır

Ha eqer ki şifreyi biliyosan ki zaten dosyayı indirdiqin yerde illa ki şifre de belirtilmiştir

Bunu indir dosyayı seç tam açarken şifre istiycek şifreyi qir dosya çıkartılıcaktır

http://www.maxicep.com/attachments/51356d1278332072/

xinanux

Üye
yav ben mobilden giriyorum . Bi .rar uzantılı dosya indirdim ama dosya şifreli olduğu için winrar da x-plorerda açmadı . Başka bildiğiniz program veya yöntem varmı ? Şimdiden Teşekkür Ederim

indirdiğin yerde şifreyi vermesi gerek,yoksa şifreyi kırman imkansız gibidir...

BurakTura

BurakTura

Üye
    Konu Sahibi
Ya Hayır Winrarın Var Ama İşte Telden Kırılmıyomuş O Yüzden Olmadı Ama pc'ye GEçip Yaptım Herneyse Yinede Teşekkürler :)

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
PC'de şifre çözdüğünü iddia eden programlar pek sonuç vermiyor, çok uzun zamanda çözmeye çalışıyorlar. Bu işi şipşak yapan program maalesef yok.

xinanux

Üye
PC'de şifre çözdüğünü iddia eden programlar pek sonuç vermiyor, çok uzun zamanda çözmeye çalışıyorlar. Bu işi şipşak yapan program maalesef yok.

aynen şifre zorsa günler sürer pcden bile...

mstf_l

mstf_l

Üye
zaten brute force la çalışıyor hepsi şöyle şifreyi geçen bi program yok ki :(

xinanux

Üye
zaten brute force la çalışıyor hepsi şöyle şifreyi geçen bi program yok ki :(

aynen öyle rar algoritmasını kıran program henüz brute force yok dakika da şu kadar şifre deniyor falan filan...

Üst Alt