şifreleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

47sakine47

Üye
    Konu Sahibi
şifreleme
arkadaşlar bn bi program yada modla hallolucak bi sistem istiyorum

mantık olarak şöle

mesela e diski içinde gfv diye bi klasör olucak saklamak istediğim resimimi müziğimi videomu bu klasöre atıcam ve x-ploreden bu klasörü gizli yapıcam yada sistem klasörü olarak gösterticem böle yapınca galeride videolarda o klasörün içindekiler gözükmüyo ama sorun şurda adobe pdf quick office gibi prolar bnm gizli yaptığım dosyalara erişebiliyo ne hikmetse bn klasör açıcam herhangi bir isimde o klasöre saklamak istediğim şeleri koyucam galeri videolar mp3 player bnm klasörümün içindekileri algılamıycak dosya yöneticisinde klasörüm sistem klasörleri gibi gözükmüycek ve pdf okuyucu gibi prolar bnm dosyalarımı tarayamıycak veya erişemiycek bn sadece şifreyle girebildiğim x-plore programından o klasörü görücem böle bi mod program vb bişey warmı yardımcı olursanız sevinirim nerdeyse 1 hafta oldu olumlu bi sonuç bulamadım internette

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Cok karisik olmus sifreleme programlari var denedinmi

47sakine47

Üye
    Konu Sahibi
peki bununla sakladığım prolar dosya yöneticisinden görünüyormu galeri video vb şeler gizlediğim şeleri algılıyomu ve sölediğim gibi pdf veya office programları bu klasörlere erişebiliyomu

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hayır hiç bir şekilde programın mantığı şu ilk kurduğunuzda şifrenizi belirliyorsunuz sonra dosya yöneticisi gibi açılıyor isteğiniz klasör veya dosyayı herneyse gizle (hide) diyorsunuz ve onu gizliyor dosya yönetici galeri menü hiç bir şekilde görünmez sadece bu programdan görebilirsiniz ama programada şifreyi girmeden giremiyorsunuz sizden başkası bilmedi takdirde kimse girip dosyalarınızı göremez.

47sakine47

Üye
    Konu Sahibi
çok işime yaradı teşekürler galeri videolar pdf quick office gibi şelerin dosyalarımı algılayamaması çok iyi oldu :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
çok işime yaradı teşekürler galeri videolar pdf quick office gibi şelerin dosyalarımı algılayamaması çok iyi oldu :)

Sorununuzun çözülmesine sevindim güle güle kullanın iyi forumlar :)

47sakine47

Üye
    Konu Sahibi
özelden msn verebilirmisin forumdan ara sıra ulaşmak zor oluyo sana danışabilirim bazı prolar hakkında forum s^3 bölümü çok dosya içeriyo bazı konularda yardımcı olabilirsen sevinirim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
özelden msn verebilirmisin forumdan ara sıra ulaşmak zor oluyo sana danışabilirim bazı prolar hakkında forum s^3 bölümü çok dosya içeriyo bazı konularda yardımcı olabilirsen sevinirim

msn kullanmıyorum var ama burda hergün aktifim zaten arkadaş listeme ekledim burdan pm at en geç birkaç saat içinde cevap alırsın elimden geldiğince yardımcı olurum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt