Arkadaşlar telefonun imei değiştirmek istedim ama rootlu olması gerekmiş bende root attım ama telefonu başlatırken sarı ünlem ( bu ) çıkıyor telefonu sıfırdan silip android atmayı bilen varmı mesela windowsta herşey, silip yeniden formatlamak gibi...
Telefon samsung gt s7562
Androin sürümü 4.0.4
O ünlem işareti, telefona download modda orjinal yazılım dışında bir yazılım yüklendiğini gösterir. Örneğin Samsung model bir telefon root edilirken clock recovery mod v6 yüklenmesi öneriliyor. (ki bu yalnızca bazı root sürümleri için geçerlidir. Örneğin kingoroot'da buna gerek yoktur.) Neyse. Sonuç olarak bu yüklendiğinde telefonun orjinalindeki sürüm o olmadığı için, download mod'un count (yani değer) kısmındaki "0" rakamı 1 olur. Bu da sarı ünlemin çıkmasına yol açar.
Çözüm olarak ben kendi telefonumda Tringle Away adlı uygulamayı kullanıyordum. Root yetkisi verildikten sonra ilgili butona basıp telefonun yeniden başlatılması sağlanıyor. O sırada "HER ŞEY YOLUNDA GİTTİYSE" ünlemin kaldırıldığını görürsün zaten. Ki bu da download mod'un count değerinin sıfırlandığını gösterir. Senin cihazda sorun yaşatır mı bilmem ama bende defalarca kullanmama rağmen sıkıntı çıkartmamıştı.
Buna ek olarak Android 4x cihazlardaki ünlemi silmenin başka bir kolay yolu vardı ama araştırmadım. Bu da ek bir bilgi kırıntısı olsun.