sert-ac
Üye
sıfır samsung monte kutusu açılmamış.arkadaşlar acıkca anlatıyorum mevzuyu:3 ay evvel samsung 370 tl
arkadaşlar acıkca anlatıyorum mevzuyu:3 ay evvel sam
kazandım (TÜM KUTU DEĞİŞİYOR YENİDEN
yapmam
tarihinden anlıyacaksınız..neden satıyorsun derseniz yalan yok mahkemeyi kazanmak için 3 aydır koşuşturuyorum aletten sogudum tek nedeni
TELEFON SIFIRDIR.SADECE FATURASI BENİM USTUME
telefonla ilgili
fiyat:430----->>400 ----->>370 TL
Sadece temiz veya sıfır gibi olan samsung wave 723 la üstüne eklemek kosuluyla takas yaparım
bu sitede daha yeniyim ama ilkkez satış yapmıyorum ptt kargo ile kapıda ödeme istiyorum herkezin içi rahat olur...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ng monte aldım 469 liraya alet ayıplı mal çıktı dava açtım sonunda kazandım (TÜM KUTU DEĞİŞİYOR YENİDEN
IYORMUŞGİBİ)
ü sıfırı ile değiştiriyorlar telefon 2 hafta içinde gelecek sadece sorunu
mı diye acıcam bakıcam istenirse onu dahi yapmam
telefon gerçektende sıfır saten fatura tarihinden anlıyacaksınız..neden satıyorsun derseniz yalan yok mahkemeyi kazanmak için 3 aydır koşuşturuyorum aletten sogudum tek nedeni
dur... TELEFON SIFIRDIR.SADECE FATURASI BENİM USTUME
ACAK BENİM BİLGİLERİM YAZACAK.... telefonla ilgili
leri verme gereğinde bulunmuyorum internetten araştırabilirsiniz arkadaşlar fiyat:430----->>400 ----->>370 TL
Sadece temiz veya sıfır gibi olan samsung wave 723 la üstüne eklemek kosuluyla takas yaparım
bu sitede daha yeniyim ama ilkkez satış yapmıyorum ptt kargo ile kapıda ödeme istiyorum herkezin içi rahat olur...