sıfır samsung monte kutusu açılmamış.arkadaşlar acıkca anlatıyorum mevzuyu:3 ay evvel samsung 370 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sert-ac

Üye
    Konu Sahibi
sıfır samsung monte kutusu açılmamış.arkadaşlar acıkca anlatıyorum mevzuyu:3 ay evvel samsung 370 tl
arkadaşlar acıkca anlatıyorum mevzuyu:3 ay evvel sam ng monte aldım 469 liraya alet ayıplı mal çıktı dava açtım sonunda

kazandım (TÜM KUTU DEĞİŞİYOR YENİDEN IYORMUŞGİBİ) ü sıfırı ile değiştiriyorlar telefon 2 hafta içinde gelecek sadece sorunu mı diye acıcam bakıcam istenirse onu dahi

yapmam telefon gerçektende sıfır saten fatura

tarihinden anlıyacaksınız..neden satıyorsun derseniz yalan yok mahkemeyi kazanmak için 3 aydır koşuşturuyorum aletten sogudum tek nedeni dur...

TELEFON SIFIRDIR.SADECE FATURASI BENİM USTUME ACAK BENİM BİLGİLERİM YAZACAK....

telefonla ilgili leri verme gereğinde bulunmuyorum internetten araştırabilirsiniz arkadaşlar

fiyat:430----->>400 ----->>370 TL

Sadece temiz veya sıfır gibi olan samsung wave 723 la üstüne eklemek kosuluyla takas yaparım

bu sitede daha yeniyim ama ilkkez satış yapmıyorum ptt kargo ile kapıda ödeme istiyorum herkezin içi rahat olur...

ali.oren

ali.oren

Üye
Kardeş ilanının hemen altında reklamı var 387 tl. Ordan almak daha mantıklı. 300 falan desen belki alan çıkar

ibo?

Üye
KARDEŞ SAMSUNG S8300 VAR SIFIR 10 GÜNLÜK TAKAS EDERMİSİN BAK MSN ADRESİM BURDA EKLE KONUŞALIM [email protected] CİHAZIM SPOTTUR AMA KAYITLIDIR KABANMAZ CİLATİNİ BİLE DURUYOR DAHA 05392488363

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt