Jacquet
Üye
Sıfır psp gibi 2.el psp - tertemiz
Arkadaşlar PSP'mi satışa çıkartıyorum.Alalı 7-8 ay kadar oldu ama topu topu 20-30 kere oynamışımdır,bilgisayar sevdasından.PSP'nin 0 psplerden farkı yoktur.Tertemizdir.Herhangi bir çiziği veya çürüğü yoktur.Tuş kombinasyonlarında veya herhangi bir tarafında hiç bir sorun yok.Kısaca 0 PSP gibi ..
PSP kutusuyla verilecektir.Garantisi,faturası yoktur..
Kutu İçeriği ;
1 Adet Orjinal Şarj Aleti
1 Adet Orjinal USB Kablosu
Bütün Bilgi Kitapçıkları vs Duruyor..
PSP Özellikleri;
PSP 2004 Model Slim.
Siyah renkte.
Versiyon 6.20 yaptım yanlışlıkla bunu pandora pataryayla, PSP'den anlayan birine götürerek haledebilirsiniz.
PSP'nin kırılamama gibi bir durumu yok.Bütün versiyonlara kırılmaya uyumludur.Data code vs hepsi kırılmaya uyuyor.
PSP'min yanında bir adet FORMULA 1 GRAND PRİX Orjinal oyunu yollayacağım..
ve
Ayrıca 8 GB Memory Stickte yollayacağım..
İsterseniz ürünün fotoğraflarını koyabilirim.
Başka bir ilden satın alacaklar için;kargo size aittir,para elimize geçtiği aynı iş günü içerisinde kargoya verilecektir..
Dediğim gibi pspmin 0 pspden hiç bir farkı yok..0 olarak düşenebilirsiniz.Tertemiz,çok iyi baktım..
Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum.Kararsız kalanlar başlık altından belirtebilir.Belki anlaşabiliriz..
PSP kutusuyla verilecektir.Garantisi,faturası yoktur..
Kutu İçeriği ;
1 Adet Orjinal Şarj Aleti
1 Adet Orjinal USB Kablosu
Bütün Bilgi Kitapçıkları vs Duruyor..
PSP Özellikleri;
PSP 2004 Model Slim.
Siyah renkte.
Versiyon 6.20 yaptım yanlışlıkla bunu pandora pataryayla, PSP'den anlayan birine götürerek haledebilirsiniz.
PSP'nin kırılamama gibi bir durumu yok.Bütün versiyonlara kırılmaya uyumludur.Data code vs hepsi kırılmaya uyuyor.
PSP'min yanında bir adet FORMULA 1 GRAND PRİX Orjinal oyunu yollayacağım..
ve
Ayrıca 8 GB Memory Stickte yollayacağım..
İsterseniz ürünün fotoğraflarını koyabilirim.
Başka bir ilden satın alacaklar için;kargo size aittir,para elimize geçtiği aynı iş günü içerisinde kargoya verilecektir..
Dediğim gibi pspmin 0 pspden hiç bir farkı yok..0 olarak düşenebilirsiniz.Tertemiz,çok iyi baktım..

Fiyat olarak 300 TL düşünüyorum.Kararsız kalanlar başlık altından belirtebilir.Belki anlaşabiliriz..