Sıfır Nokia N8

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

macrme

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır Nokia N8
iyi günler arkadaslar sıfır nokia N8 marka cihazımı satıyorum bütün aksesuarları ve faturası ile verilecektir ve suanda nokia shoplarda satılan 50 lira degerinde ki kılıfıda yanında vericem cihazımın fiyatı 950 liradır cok ufakda olsa bi ikram yapılır istanbul içi ve cevresine elden teslim edilir. cihaz hakkında bilgi almak isteyenler bana buradan ulaşabilirler.Teşekkürler.

uribaju

uribaju

Üye
950 lira mı ne ettin sen hacı en fazla 700 eder 2.el yani :ehe

macrme

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 700 e bulursan kacırma al derim dikkatini cekerim cihaz sıfır dedim daha açılmadı normalde piyasa daki fiyatı suanda her yerde 1150 lira biraz araştırırsan görürsün aradaki farkı

ssercan

Üye
Hocam cihaz nasıl sıfır oluyor ? Sim kart takılmadı mı bu cihaz hiç mi açılmadı ? Kutusundan da çıkmadı mı ?
Eğer böyleyse tamam 950 çok iyi fiyat.

macrme

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle arkadasım cihaz hiç acılmadı hiç sim kart takılmadı yoksa zaten nie 950 lira diyim ki ikinci eli bu kadar para olsa gider üzerine 200 lira daha verrim sıfır alırım ama bu cihaz sıfır oldugu için bence bu fiyat gayet iyi

uribaju

uribaju

Üye
0 olsada okadar etmez en fazla 850 eder görüyorum heryerde çünkü fiyatları benim telefonum var ztn gayette memnunum n8 çok kaba telefon:oke:

ssercan

Üye
Garantisi başlayalı 1 haftayı geçmemişse eder arkadaşlar rahat eder.

61semih

61semih

Üye
garantılı faturalı ve acılmamıs ıse eder ama adamın aklına takılır bır telefona 1000 tlnın uzerınde para verdıkten sonra o telefonun kutusu dahı nıye açılmaz :allalla:

----------Eklendi @ 01:11:02 ---------- Yazıldı @ 01:10:41 ----------

bu aradada hayırlı satıslar

• Beğen
Tepkiler: elif4010

elif4010

Üye
garantılı faturalı ve acılmamıs ıse eder ama adamın aklına takılır bır telefona 1000 tlnın uzerınde para verdıkten sonra o telefonun kutusu dahı nıye açılmaz :allalla:

----------Eklendi @ 01:11:02 ---------- Yazıldı @ 01:10:41 ----------

bu aradada hayırlı satıslar
TAMAMEN KATILIYORUM :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...