Ya arkadaşlar durum biraz karışık aslında, telefon sıfır tamam ama gidip bayiye para verip almadım telefonu. Eniştemindi telefon, bir hafta onda kaldı ve geri götürdü telefonu siyahı istedi. Siyahını isteyince bu telefon ikinci el durumuna düştüğü için minisinden verceklermiş. Ben onu iptal edip beyazını geri almasını söyledim. Bayinin de bi suçu yok zaten bayi de enişteme verdiğinde bütün hatları çalıştırıyordu telefon. Ayrıca bayi eniştemin yakın bir arkadaşına ait. İmei numarası ne ara çalındı bilmiyoruz ama telefon bayiden alındığnda böyle bir durum yoktu. Ayrıca telefon takas yoluyla falan alındı yani faturası 1300 tamam ama o kadar para ödenmedi. 3-4 kere değiş-tokuş yapılarak n97 alındı. Telefonu geri vermemiz söz konusu değil yani, gidip o kadar para verip alsak ve tanıdık biri olmasa her türlü hakkımızı ararız sonuçta bunları ben de biliyorum ama dediğim gibi, karışık bi durum. Benim merak ettiğim sadece, telefonumun ne zaman kullanıma açılacağıdır. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.