Sıfır Ayarında Kutulu Aparatlı iPhone 4 16GB

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
Sıfır Ayarında Kutulu Aparatlı iPhone 4 16GB
Arkadaşlar cihaz sıfır ayarında olup simkilitsizdir. aparatları, kutusu ve koruma kılıfıyla birlikte verilecektir. Pasaport kaydı vardır, istenildiğinde IMEI kontrolü yapılabilir. Cihaz sorunsuzdur, tamir görmemiştir. iPad 2, iMac ya da üst düzey Macbooklarla takas edilebilir.

İzmir'de elden teslimat tercihimdir. Fiyatım 1275 Liradır, ufak da olsa pazarlık payı vardır.

Alacak arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
hayırlı satışlar yalnız cihazı alalı ne kadar zaman olduğu cihazın resmi vb. Bazı şeyleri konuya eklemelisin :oke:

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
hayırlı satışlar yalnız cihazı alalı ne kadar zaman olduğu cihazın resmi vb. Bazı şeyleri konuya eklemelisin :oke:

Resim isteyen arkadaşlar bana ulaşsınlar, cihazın detaylı resimlerini gönderebilirim.

Cihazı ben de ikinci el olarak aldım ama hiç yıpranmamış ve tornavida değmemiş, hatta toz bile değmemiş bir cihaz diyebilirim. Alacak arkadaş gerçekten gönül rahatlığıyla kullanabilir. Orijinal aparatları ve kutusuyla teslim edeceğim.

Başka sorusu olan arkadaşlara da yardımcı olabilirim. İlginiz için teşekkürler...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
sana bir tavsiye vereyim fiyatı azcık daha düşür cihaz ne kadar temiz olsa da 2. El üstelik yurtdışı çıkışlı garantisi yok

gargamel35

Üye
    Konu Sahibi
sana bir tavsiye vereyim fiyatı azcık daha düşür cihaz ne kadar temiz olsa da 2. El üstelik yurtdışı çıkışlı garantisi yok

Zaten alıcı arkadaş ciddiyse ben fiyatta kendisine yardımcı olacağım. Sonuçta her şeyiyle orijinal aparatlı, sıfır gibi, kutulu ve neredeyse kullanılmamış bir cihaz alacak. Piyasada daha ucuzlarını bulmak mümkün ama cihazların durumu da ortada, genellikle yıpranmış cihazlar oluyor. Anlaşma safhasında gelindiğinde ben kolaylık sağlamaya çalışacağım. Yorumunuz için teşekkürler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...