ogz_sahin
Üye
SIFIR Asus EeePad TF201-1L085A Tegra3 32GB 10" TABLET KDV DAHİL 700 USD
Eee Pad Transformer Prime TF201
Mükemmellik için Geliştirildi
ÜRÜNLERİMİZ SIFIRDIR VE GARANTİLİDİR. TAKAS TEKLİF ETMEYİNİZ.FİYATLARIMIZA KDV DAHİL OLUP NAKİT FİYATTIR.ÜRÜNLER SİPARİŞ ÜZERİNE 2 GÜN İÇİNDE KARGOYA VERİLİR. ELİNİZE ULAŞMA SÜRESİ TATİLLER HARİÇ MAX. 3 GÜNDÜR. ADINIZA FATURALANDIRILIR.
İletişim : sahinport @ hotmail.com
Eee Pad Transformer Prime TF201
Mükemmellik için Geliştirildi
- Sadece 8.3 mm kalınlığı ve 586g ağırlığı olan ince metalik tasarım.
- NVIDIA® Tegra® 3 dört çekirdekli işlemci ile mükemmel 3D oyun ve 1080p HD video keyfi
- Adobe® Flash® ve 500.000'den fazla indirebilir uygulamaya sahip Android™ Market ile desteklenen Android™ 3.2 Honeycomb (Android™ 4.0 Ice Cream Sandwich'e güncellenebilir) işletim sistemi.
- Touchpad ve USB çıkışlarına sahip QWERTY klavyeye sahip dock ünitesi ile kullanıldığında 18 saate varan pil ömrü
- Ultra-geniş 178⁰ görüş açısı ve çizilmeye dayanıklı Corning® Gorilla® Glass tarafından korunan ultra parlak Super IPS+ panel
- MicroSD Kart Okuyucu, Micro HDMI çıkışı ve ömür boyu rahatlıkla paylaşım alanı sunan 8G ASUS WebDepolama
| Marka | Asus |
| Model | EeePad TF201-1L085A Tegra3 32GB 10" TABLET |
| Ürün Kodu | TF201-1L085A |
| İşlemci | NVIDIA® Tegra® 3 Quad-core 1.3 GHZ CPU |
| İşletim Sistemi | ASUS Waveshare UI ile Android 3.0 Honeycomb İşletim Sistemi |
| Ana Bellek (RAM) | 1GB DDR2 |
| Kapasite | 32 GB |
| Grafik Kartı | - |
| Ekran | 10.1" LED Arka Aydınlatmalı WXGA (1280x800) Ekran*1 10 parmak çoklu dokunmaktik desteği Super IPS+ |
| Kamera | 1.2 M Piksel Ön Kamera 8 M Piksel Arka Kamera Auto focus (rear) with flash Large F2.4 aperture. (rear camera) |
| Ses | Stereo Hoparlörler Yüksek Kalite Mikrofon |
| Tuşlar ve Kontroller | G-Sensör Işık Sensörü Gyroscope E-compass |
| Giriş ve Çıkış | 1 x 2-in-1 Audio Jack (Headphone / Mic-in) 1 x micro HDMI 1 x Micro SD Card Reader |
| Kablosuz ve Mobil Ağ | WLAN 802.11 b/g/[email protected] Bluetooth V2.1+EDR |
| Pil Ömrü | 9.5 saat; Li-Polimer Pil |
| Mobil Dock | - |
| Uygulama | MyLibrary MyNet MyCloud @Vibe Music asus webstorage File manager ASUS sync SuperNote App Locker App Backup TegraZone |
| Not | - |
| Boyutlar | 263 x 180.8 x 8~10.4mm / Ağırlık 537g |
| Kutu İçereği | - |
| Garanti Süresi | 24 ay |
İletişim : sahinport @ hotmail.com
şahsen ipad ve sony tabletleriyle karşılaştırdım bu fiyat performans olarak diğerlerinden daha kaliteli. sahibinden ilan no : 72310909