Siemens Maceram Sonunda Bitti üzülsemmi Sevinsemmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cortebet

Üye
    Konu Sahibi
Siemens Maceram Sonunda Bitti üzülsemmi Sevinsemmi
öncelikle okudugugunuz için hepinize teskkur ediyorum siemens tutkum c45 le basladı sonra sırasıyla c55.c60 sonra m55 ve cok acacip maddi zarara ugradgım cx65 sonudada sx1 bu forumdaki konuları hemen hemen hergun takip ediyorum benimde sx1 im bahsettiginiz cogu sıkıntıyı basından gecirdi patcledim fwledim formatladım tema yaptım ngage oyunalrını oynadım kısacası neler yapmadımki bu arada servisdeki görevli kızla resmen kardes gibi olmustuk gide gele ama bu yogun trafige dayanamadı ve bu kadar dedi şimdi yapılmıyor servis degişim sart diyor ama elde sx1 yokmus bana nokia önerdiler simdi size soruyorum sayın arkadaslar ne yapayım bu forumda ilk defa yazıyorum ama hepinizi hemen hemen tanıyorum hepinize tekrar cok tesekkur edriyorum (cmertte sonsuz ..) saygılar

berkant10

berkant10

Üye
al bi nokia ya boşver niye böyle diom çünkü bugun sx1 in hoparlör patladı çok sinirlendim kaç kere servise gittik geldik bıktım artık bir an evvel değiştir bak keyfine

cortebet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(berkant10 &#064; May 2 2006, 07&#58;21 PM) [post=327034]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
al bi nokia ya boşver niye böyle diom çünkü bugun sx1 in hoparlör patladı çok sinirlendim kaç kere servise gittik geldik bıktım artık bir an evvel değiştir bak keyfine
[/b][/quote]
bugune kadar bircok kişiden tepki bile almiştim siemens alıyorum diye ama ne yapıyım herseyi ile cok seviyordum eyvallah berkant10

abuvice

abuvice

Üye
Sonyericsson k700i k750i w800i w550i vb.. i öneririm...Al pişman olmazsın..

cmert

cmert

Üye
asıl ben tşk ederim gerçek bi siemensci olduğun için.ve bunun içine nokia cı olma diyorum.ayrıca sx1 ini neden tamiri olmuyormuş anlayamadım.anakartı değişip yine de yapabilirlerdi...

sana son sözüm sx1 le geçen günlerin hatrına nokia cı olma

azun78

Üye
belki benden daha fazla telefonların forumlarını araştırmış incelemişsindir. bir düşün şimdiye kadar hangi telefonun tek bir modeli için koca bir site ve forumlar oldu. sx1 de bir sorun olduğunda hemen her sx1 sahibi elinden gelen yardımı esirgememiştir bilsin yada bilmesin neden? ben telefonumu seviyorum arkadaşım yaşım 28 ister buna fanatiklik deyin ister saflık... sx1&#39;imin dayandığı güne kadar kullanacağım.

cortebet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cmert &#064; May 2 2006, 09&#58;18 PM) [post=327151]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
asıl ben tşk ederim gerçek bi siemensci olduğun için.ve bunun içine nokia cı olma diyorum.ayrıca sx1 ini neden tamiri olmuyormuş anlayamadım.anakartı değişip yine de yapabilirlerdi...

sana son sözüm sx1 le geçen günlerin hatrına nokia cı olma
[/b][/quote]
oyun oynarken birden bire butun tus takımı iflas etti yan tuslar hiç alakası yokken bozuldu servisede sormadım neden yapılmıyo diye suan beklemedeyim sagol cmert

cortebet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(azun78 &#064; May 3 2006, 09&#58;02 AM) [post=327297]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
belki benden daha fazla telefonların forumlarını araştırmış incelemişsindir. bir düşün şimdiye kadar hangi telefonun tek bir modeli için koca bir site ve forumlar oldu. sx1 de bir sorun olduğunda hemen her sx1 sahibi elinden gelen yardımı esirgememiştir bilsin yada bilmesin neden? ben telefonumu seviyorum arkadaşım yaşım 28 ister buna fanatiklik deyin ister saflık... sx1&#39;imin dayandığı güne kadar kullanacağım.
[/b][/quote]
estafirullah ne saflıgı bunun adı sevgi olması lazım ne demişler gülü seveceksen dikenine katlanmak zorundasın

Lion Heart

Lion Heart

Üye
nokia&#39;nın hangi modelini önerdiklerini de yazsaydın daha ii olurdu. SX1&#39;in rakibi bilindiği gibi 6600. İşe Nokia - Siemens olarak bakmamak lazım. 6600 çok bilinen bi telefon ama yine de yazayım: Symbian 7.0 kullanıyor, temayı da destekliyor ayrıca mp3 programları sayesinde mp3 filan da dinleyebilirsin. Symbian 7.0 olmasının en önemli artısı telefonun kilitlenmemesi ayrıca Java Midp2.0 uygulamalarını da destekliyor. Eksiği ise radyosu yok ve normal tuşlara ulaşmak yeniden zor olabilir. 6600 dan daha düşük birşey önerirlerse kabul etme yükseği için fark ödemeyi teklif et.

Cmert&#39;in sorusuna cevapta Siemens, SX1&#39;i üretimden kaldırdı. Boardunun ellerinde olma olasılığı da yok. Üreticiler belli miktarda ürünlerin kendilerini ve parçalarının stoğunu yapar.

cortebet

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lion Heart &#064; May 3 2006, 11&#58;44 PM) [post=327725]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
nokia&#39;nın hangi modelini önerdiklerini de yazsaydın daha ii olurdu. SX1&#39;in rakibi bilindiği gibi 6600. İşe Nokia - Siemens olarak bakmamak lazım. 6600 çok bilinen bi telefon ama yine de yazayım: Symbian 7.0 kullanıyor, temayı da destekliyor ayrıca mp3 programları sayesinde mp3 filan da dinleyebilirsin. Symbian 7.0 olmasının en önemli artısı telefonun kilitlenmemesi ayrıca Java Midp2.0 uygulamalarını da destekliyor. Eksiği ise radyosu yok ve normal tuşlara ulaşmak yeniden zor olabilir. 6600 dan daha düşük birşey önerirlerse kabul etme yükseği için fark ödemeyi teklif et.

Cmert&#39;in sorusuna cevapta Siemens, SX1&#39;i üretimden kaldırdı. Boardunun ellerinde olma olasılığı da yok. Üreticiler belli miktarda ürünlerin kendilerini ve parçalarının stoğunu yapar.
[/b][/quote]
nokianın yeni bir modeli var 6101 onu onerdiler ama özellıkleri sx1min yanından bile gecmedigi için kabul etmedim 6600 a 50 euro 3230 ada 85 euro istiyolar sıfır garanti kaldıgı yerden sx1 imin tam bir senesi doldu

kmya

kmya

Üye
yapma SX1 den vaz geçme arkadaşım.nokya kullanma, kullanmamalısın yani. zaten öyle bişey yapman SX1 cilik ruhuna aykırı.umarım en iyi kararı verirsin

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(cortebet &#064; May 3 2006, 11&#58;53 PM) [post=327740]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(Lion Heart &#064; May 3 2006, 11&#58;44 PM) [post=327725]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
nokianın yeni bir modeli var 6101 onu onerdiler ama özellıkleri sx1min yanından bile gecmedigi için kabul etmedim 6600 a 50 euro 3230 ada 85 euro istiyolar sıfır garanti kaldıgı yerden sx1 imin tam bir senesi doldu
[/b][/quote]
walla o zaman geriye 3230 en mantıklısı olarak kalıyor.Artık 85 euro yu da gözden çıkarman gerek. 3230 da kitlenme filanda yaşamazsın. 6600&#39;a o parayı vereceğine 3230 almak akıllıca.

ocu77

ocu77

Üye
kardeş sana tavsiyem sx1 den umudunu kestin ise 0 yada 2.el bitane daha sx1 bul ve hangi patchleri yapman gerektiği konusunda ben sana yardımcıda olurum gerçekten bu telefon bağımlılık yapıyor.Daha dün yanıma almayı unutmuşum teli akşam eve gelince teli alınca anladım ne kadar özlediğimi..mp3 çalarının ve radyosunun ses kalitesi hemen hemen çoğu telde yok.Biraz müzik kulağı olan anlar sx1 in hoparlöründeki ses kalitesi gerçek sese çok yakın.Kamerasıda gayet yeterli.Symbian var bir kere çoğu proyu yükleyebiliyorsun.Sen yeterki şöyle 200 küsüre felan temiz bir sx1 bul biz sana yardımcı oluruz.Nokianın ses kalitesi daha sx1 e yetişmedi.Yaşasın SX1 KARDEŞLİĞİ....

cmert

cmert

Üye

Cmert&#39;in sorusuna cevapta Siemens, SX1&#39;i üretimden kaldırdı. Boardunun ellerinde olma olasılığı da yok. Üreticiler belli miktarda ürünlerin kendilerini ve parçalarının stoğunu yapar. [/b][/quote]

sen öylel sanmaya dewam et

daha 2gün önce bi arkadaşın sx1 inin mainboardı değişti.burda boşuna konuşmuyoruz.bir cihazın garanti süresi gözönüne alınarak stok yapılır üretim süresine göre deil

CooL'n'Quiet

Üye
Kaçarmı bu fırsat? değiştir tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...