şiddetli kaşıntı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxqasimxx

xxqasimxx

Üye
    Konu Sahibi
şiddetli kaşıntı
Arkadaşlar son 3 aydır bi illete yakalandım
sıcak olunca , hareket yapınca(mesela ağır bişey taşıyınca vb.) , heyecanlanınca , gülünce bazende bir anda mesela gecenin bi vakti acayip bir kaşıntı başlıyor özellikle saç ve genital bölgede o kadar şiddetli ki sanki iğneler batıyor
kafama soğuk su dökmeden kaşıntı geçmiyor aceba bu olay nedir ? Sebebi nedir ? Nasıl geçer ? Lütfen yardım :(

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
aklıma ilk gelen ne sıklıkla duş aldığın ve şampuanının ne kadar sana uygun bi şampuan olduğu

xxqasimxx

xxqasimxx

Üye
    Konu Sahibi
aklıma ilk gelen ne sıklıkla duş aldığın ve şampuanının ne kadar sana uygun bi şampuan olduğu

malesef sık duş alamıyorum zaten okul tam gün geceleride yorgunluktan üşeniyorum duş almaya

Samet.25

sigara içiyomusun ?

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
malesef sık duş alamıyorum zaten okul tam gün geceleride yorgunluktan üşeniyorum duş almaya

anlıyorum. yaşını göremiyorum ama 14-17 yaşları arasında saçların kaşınması çok normaldir yağlanmada olabilir tek çaresi duş almak doğru şampuanla. genital bölgenizi tüyler uzamadan yani sık sık demiyeyimde kısa kısa iken tıraşlamanız

- - - Eklendi - - -

bu arada saçınızla fazla uğraşmayın yani sürekli elinizle bişeyler yapmayın nadiren ellerinizi saçınıza sürün

xxqasimxx

xxqasimxx

Üye
    Konu Sahibi
sigara içiyomusun ?

hayır

- - - Eklendi - - -

anlıyorum. yaşını göremiyorum ama 14-17 yaşları arasında saçların kaşınması çok normaldir yağlanmada olabilir tek çaresi duş almak doğru şampuanla. genital bölgenizi tüyler uzamadan yani sık sık demiyeyimde kısa kısa iken tıraşlamanız

- - - Eklendi - - -

bu arada saçınızla fazla uğraşmayın yani sürekli elinizle bişeyler yapmayın nadiren ellerinizi saçınıza sürün

15 yaşındayım galiba bana en yakın şeyi söyledin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt