Anıl Umut
Emekli Yönetici
Ben de anlam veremedim.Ben normalde 3 öğün yemem sık sık az az yerim.Bu sene ramazan ayında bir seferde tek öğüne düştüm 3 kilo aldım.Yediğim şeyler normal ev yemekleri..Karnıyarık,kavurma,güveç,vs vs
Kilo mu aldın ne yiyorsun
- - - Eklendi - - -
Söylede onları yemiyelim
Evet çok normal yediklerin ev yemeği şu sıccakta
Ben de anlam veremedim.Ben normalde 3 öğün yemem sık sık az az yerim.Bu sene ramazan ayında bir seferde tek öğüne düştüm 3 kilo aldım.Yediğim şeyler normal ev yemekleri..Karnıyarık,kavurma,güveç,vs vs
Abla ben onları yesem fücceten giderim
Kendine eziyet etme yahuBence en kral yemekleri yapabilirsin alacağın 3-5 kilo olsun : )
Levent Anıl'ın yediklerinden ye
Annem 5 kilo verdi yuh dedim bende daha tik yok diyodum ama 3 kilo vermisim hep sicak olsun hep az cik gitsin göbekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?