Sıcak Su Tarifi (Çikolata Denizi Parody)

Konu Sahibi

Bende yetenek yok yapamam Fikir çok ama
Abla işte yetenek yok diyorsun ya inan çekip koysan çok beğenilir bak. O özgüveni sağlarsan çok güzel olur. Önyargını bi kırsan varya abla Bence sende yap abla bak biz forumda FEvzi abiyle İLK leri yapıyoruz. Sende bi ilk yapmış olacaksın bize katılmak istemezmisin

Fikir olarak ne var mesela

Tepkiler: Tuba

Tuba

Üye
Ben böyle iyiyim

Fikir Fikir Fikir
hmmm sizi çok hazırcı gördüm ben hazır pudingler filan var ya iki dk da onlardan çok büyük bişey yapıyormuşsunuz gibi tarif verebilirsiniz yada bak bir kupda kremşanti ile çikolatalı pirinç patlaklı bişeyler hazırlayın

Konu Sahibi

Aşırı basit bişey olması lazım

Tepkiler: Tuba
Kardeşim keşke uykulu anlatsaydın Geçenlerde nawy"nin konusundaki multitasking anlatımını arkadaşa izlettim dediki bu ingilizce konuşuyor koptum yarıldım

Tuba

Üye

Bidahaki videoyu öyle yapayım

- - - Eklendi - - -

Aşşşırı aşırı basit olması lazım
Sütü ısıt İsmail
ya da cola'nın köpüğü taşmadan bardağa nasıl servis edilir onun videosunu hazırla bilmiyorsan ben sana pm ile püf noktasını vereyim

Tepkiler: HacKLess
Derindondurucuya uyduruk maden suyu koyarsanız ne olur?Tahminleri alayım?

- - - Eklendi - - -

Sıcaklık=-20 olarak hesaplayın

iyavuzoz

Üye
ahahhahahahahha pattes soğana öldüm

iyavuzoz

Üye

benim videolarimi ilk sen izlemen gerekirken gunler sonra izliyosun hacı. Biraz destek çıkalım bu kadar emek harcıyorum

kota yok dostarovski hiç video izleyemiyom sen şu vınna bi çözüm bul istemediğin kadar videonu izlerim

Konu Sahibi

....

- - - Eklendi - - -

Buarada video'yu yorumlaman güzel olmuş.Takipteyim reyiz

Farketmez reyiz Videoyu yorumlayamadım. İlk yapacağım zaman karşıdaki kişi yani Fevzi abi (tarifin orjinal sahibi ) bana kızar diye taklidini yapmadım. Kızmayacağını bileydim varya neler yapacaktım

MrTech

Üye
İso yeni projeler istiyoruz

Bayram ya ziyaretti falan İsoya sağlam ekmek çıkmadı
Coming Soon

yere düştüm kaynamasını beklerken