umut28 Üye Dostum elıne saglık..Yanlız bu swertıfıkalandırma ıslemını sızlerın hazırlayıp bıze sunma sansı olmuyomu.Yada işin kolayınamı kacıyorsunuz
Dostum elıne saglık..Yanlız bu swertıfıkalandırma ıslemını sızlerın hazırlayıp bıze sunma sansı olmuyomu.Yada işin kolayınamı kacıyorsunuz
_bordobereli_ Üye arkadaslar ne alirsaniz alin ama asla n85 almayin desteklidigi fazla bisi yok cunku bende bu telefonu bi arakadasimdan akil alarak almistim ama simdi pismanim
arkadaslar ne alirsaniz alin ama asla n85 almayin desteklidigi fazla bisi yok cunku bende bu telefonu bi arakadasimdan akil alarak almistim ama simdi pismanim
istersensor Üye buraq85' Alıntı: kardeşim seni ekliyorum şu sertifika işini banada anlat sana zahmetya Genişletmek için tıkla ... buyrun sertifikalarla uğraşmayın direkt yukleyın.. ----------Eklendi @ 16:34:11 ---------- Yazıldı @ 16:23:57 ---------- fherchat' Alıntı: N73 te çalısıyormu acaba?_? Genişletmek için tıkla ... çalışmıyor.............
buraq85' Alıntı: kardeşim seni ekliyorum şu sertifika işini banada anlat sana zahmetya Genişletmek için tıkla ... buyrun sertifikalarla uğraşmayın direkt yukleyın.. ----------Eklendi @ 16:34:11 ---------- Yazıldı @ 16:23:57 ---------- fherchat' Alıntı: N73 te çalısıyormu acaba?_? Genişletmek için tıkla ... çalışmıyor.............