Show Box v3.83 build 28 [Ad-Free] + Mod

Sponsorlu Bağlantılar

avantis

avantis

Üye
Evet Bahadır bey, garantili cihaz. Olsun download hızını da görmeyi vereyim
Şunu bir deneyin bir ara kullanıyordum
Olursa prosunu paylaşırız

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
tass_co1983

tass_co1983

Üye
Şunu bir deneyin bir ara kullanıyordum
Olursa prosunu paylaşırız
Allah razı olsun çok zahmet verdim ama bu da aynı. Sanırım istediğim rootsuz yada romsuz olmayacak. teşekkür ediyorum tekrar
Son bir sorum olacak. ana ekranda 5 tane uygulama (Telefon, mesajlar vs) sabitleyebiliyoruz. Bu sayıyı launcher ı değiştirmeden arttıramaz mıyız?

avantis

avantis

Üye
Allah razı olsun çok zahmet verdim ama bu da aynı. Sanırım istediğim rootsuz yada romsuz olmayacak. teşekkür ediyorum tekrar
Son bir sorum olacak. ana ekranda 5 tane uygulama (Telefon, mesajlar vs) sabitleyebiliyoruz. Bu sayıyı launcher ı değiştirmeden arttıramaz mıyız?
Nova launcher kullanıyorum ve birçok şeyi yapıyor Samsungun kendi launcherini hiç kullanmadım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi

Root yapmak istemiyorsun tamam ama launcher kullanımı için root gerekmiyor zaten niye illede stock launcher kullanmak istiyorsun?

Touchwiz benzeri launcher istiyorsan linkteki uygulamayı kullanabilirsin

• Beğen
tass_co1983

tass_co1983

Üye
Root yapmak istemiyorsun tamam ama launcher kullanımı için root gerekmiyor zaten niye illede stock launcher kullanmak istiyorsun?

Teşekkür ediyorum Bahadır bey, launcher ların hepsini denedim. Hiçbiri hoşuma gitmemişti. Geçen reklamda TSF 3D yi gördüm. 2-3 gündür bunu kullanıyorum, hem görseller olarak 10 numara hem de stock a en yakın launcher. Bir de iconları değiştireceğim ama uygun birşey göremedim.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Dosyanın viruslü olduğu hakkında şikayet edilmişti, dosya kontrolünü tekrar yaparmısın.

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Dosyanın viruslü olduğu hakkında şikayet edilmişti, dosya kontrolünü tekrar yaparmısın.

Uygulamada reklam var android cihazlarda virüs olarak algılanıyor reklam yazılımı.
Reklam dışında telefona bir etkisi yok.
şikayeti yapan kişi ne virüsü tespit etmiş?

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Uygulamada reklam var android cihazlarda virüs olarak algılanıyor reklam yazılımı.
Reklam dışında telefona bir etkisi yok.
şikayeti yapan kişi ne virüsü tespit etmiş?
Truva varmış

• Beğen
maximumüye

maximumüye

Üye
S,a beyler videolar ingilizce tr dublajli.filmler yokmu acaba

maximumüye

maximumüye

Üye
Uyelik istiyor.sanirim denedimde

tass_co1983

tass_co1983

Üye

Tekrar merhaba Bahadır bey. Bey uygulamayı buldum yalnız ücretli. Sitemizde de yok. Sizin bulma gibi bir şansınız var mı acaba? Uygulamanın ismi "Internet Speed Meter"

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar merhaba Bahadır bey. Bey uygulamayı buldum yalnız ücretli. Sitemizde de yok. Sizin bulma gibi bir şansınız var mı acaba? Uygulamanın ismi "Internet Speed Meter"

Son sürümde lisans kontrolü var limkten indirip kullanabilirsin yamalı sürümü

• Beğen

Üst Alt