Show Box v3.83 build 28 [Ad-Free] + Mod

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Show Box v3.83 build 28 [Ad-Free] + Mod

Android 2.3+

Android cihazlar için film/dizi izleyip indirebileceğiniz uygulamadır.

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

• Beğen
Tepkiler: soldierman

soldierman

soldierman

Üye
Eyv abi

avantis

avantis

Üye
Bahadır ilk açtığın konuya devam etseydin daha iyi olmaz mıydı?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
avantis

avantis

Üye
Reklam çıkıyor sizde durum nedir

kutupyildizi

Üye
Nasıl indiriliyor

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Merhaba Bahadır bey. Caps ler size mi ait yoksa alıntı mıdır? Download speed göstegesi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz diye soracaktım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba Bahadır bey. Caps ler size mi ait yoksa alıntı mıdır? Download speed göstegesi için hangi uygulamayı kullanıyorsunuz diye soracaktım

Onu gravitybox yada xblast tools ile eklemiştim.

avantis

avantis

Üye
Şunu kullanıyorum Root istemiyor

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Onu gravitybox yada xblast tools ile eklemiştim.
Teşekkür ediyorum Bahadır bey ama sanırım sizin telefonunuz root lu. telefonum malesef rootsuz...

Şunu kullanıyorum Root istemiyor
Teşekkürler hocam. Benim istediğim notification bölüne yerleşmesi. Bu programla o bölüme koordinat olarak koyabiliyorum ama notification bölümüne yerleşmediği için başka bir bildirim altında kalabiliyor.

avantis

avantis

Üye
Teşekkür ediyorum Bahadır bey ama sanırım sizin telefonunuz root lu. telefonum malesef rootsuz...

Teşekkürler hocam. Benim istediğim notification bölüne yerleşmesi. Bu programla o bölüme koordinat olarak koyabiliyorum ama notification bölümüne yerleşmediği için başka bir bildirim altında kalabiliyor.
söylediğiniz özellik mevcut basılı tutup istediğiniz yere taşıyın. Drop bölümüne tik koyun ve taşıyın sonra tiki kaldırın.

tass_co1983

tass_co1983

Üye
söylediğiniz özellik mevcut basılı tutup istediğiniz yere taşıyın. Drop bölümüne tik koyun ve taşıyın sonra tiki kaldırın.
Kusura bakmayın, daha önce de buna benzer bir uygulama kullandım ve onda karışıyordu. Deniyorum hemen, teşekkür ederim

EDİT: Dediğim gibi, diğer bildirimlerin üzerine binmekte. Neyse sıkıntı değil, teşekkür ediyorum.

İyi akşamlar, Saygılar

umtkrhn35

Üye
adaway'i deneyin reklamlar için

tass_co1983

tass_co1983

Üye
Arkadaş android rootsuz olmazki, bi zahmet kıyın yeni telefonunuzu
note 4 kullanıyorum. android de yeniyim. root nedir, nasıl yapılır, yaparken göçertir miyim vs vs bilmiyorum açıkcası. Telefonda sıkıntım da yok, riske girmeyeyim dedim. ayrıca lollipop un eli kulağında, güncellemeden sonra bir kere daha root ile uğraşmayayım

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
note 4 kullanıyorum. android de yeniyim. root nedir, nasıl yapılır, yaparken göçertir miyim vs vs bilmiyorum açıkcası. Telefonda sıkıntım da yok, riske girmeyeyim dedim. ayrıca lollipop un eli kulağında, güncellemeden sonra bir kere daha root ile uğraşmayayım

Root yapmaya gerek yok bence garantili ise riske girme.

• Beğen
Tepkiler: tass_co1983
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Üst Alt