Fishing10 Üye evet s5620 monteye uyarmıı?yardım edin --------------- Ekleme --------------- yadımm eden yokmu?Montede çalışırmı? bu
evet s5620 monteye uyarmıı?yardım edin --------------- Ekleme --------------- yadımm eden yokmu?Montede çalışırmı? bu
karizma927 Üye Arkadaşım iyi hoşta ateş etmneyide sensörlü yapsaydın bida bulabilirsen sensörlü ateş etmeli bul gerisi fasa fiso !!!!
Arkadaşım iyi hoşta ateş etmneyide sensörlü yapsaydın bida bulabilirsen sensörlü ateş etmeli bul gerisi fasa fiso !!!!
Paranoya Üye Konu Sahibi karizma927' Alıntı: Arkadaşım iyi hoşta ateş etmneyide sensörlü yapsaydın bida bulabilirsen sensörlü ateş etmeli bul gerisi fasa fiso !!!! Genişletmek için tıkla ... ne sanıyorsun kendini ? elimde bu vardı ne yapayım yani , sanki oyunları ben yapıyorum tövbe tövbe.
karizma927' Alıntı: Arkadaşım iyi hoşta ateş etmneyide sensörlü yapsaydın bida bulabilirsen sensörlü ateş etmeli bul gerisi fasa fiso !!!! Genişletmek için tıkla ... ne sanıyorsun kendini ? elimde bu vardı ne yapayım yani , sanki oyunları ben yapıyorum tövbe tövbe.
Paranoya Üye Konu Sahibi arkadaşım sorunşlarınmı var acaba ? parola Kod: www.maxicep.com bunuda girmeyi beceremediysen bişe demiyorum artık . !
arkadaşım sorunşlarınmı var acaba ? parola Kod: www.maxicep.com bunuda girmeyi beceremediysen bişe demiyorum artık . !
Paranoya Üye Konu Sahibi bursa1616' Alıntı: bende çalışmadı ama samsung star değil Genişletmek için tıkla ... o zaman yapıcak bişey yok .
bursa1616' Alıntı: bende çalışmadı ama samsung star değil Genişletmek için tıkla ... o zaman yapıcak bişey yok .