Shipp'in yerine transfer geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

India

India

Üye
    Konu Sahibi
Shipp'in yerine transfer geliyor


Banvit ile oynanan mücadelede Josh Shipp'i kaybeden Galatasaray Medical Park, ABD'li yıldızın yerini doldurmak için girişimlerini sürdürüyor.

Galatasaray Medical Park, Beko Basketbol Ligi'nde Banvit'e karşı oynanan erteleme mücadelesinde bileği kırılarak talihsiz bir sakatlık yaşayan Josh Shipp'in yerini doldurmaya çalışıyor.

Sarı-kırmızılı yöneticilerin, takımın oyun düzeninde kritik bir rol üstlenen ABD'li basketbolcunun yerini doldurmak adına Başantrenör Oktay Mahmuti'nin talimatıyla girişimlere başladığı öğrenilirken; takıma uyum sorunu yaşamayacak ve direk katkı verebilecek isimlerin hedefte olduğu ifade edildi.

Ligde maç başına 21 dakika süre alan ve kritik maçların neredeyse hepsinde sahadan 30 dakikadan fazla kalan başarılı basketbolcunun sakatlığından doğacak boşluğu dolduracak isimler ise yavaş yavaş kulislerde konuşulmaya başlandı. Yönetimin önündeki en önemli isimlerin ise bir dönem NBA ekiplerinden Charlotte Bobcats'de ve Avrupa'nın devlerinden Barcelona'da forma giymiş olan Alan Anderson ve geçtiğimiz senelerde ülkemizde Beşiktaş forması da giyen Brad Newley olduğu öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluk yarışındaki konumunu belirleyecek olan kritik transfer için bu iki ismin alternatifi olarak ise Hırvat Simon Krunoslav ve Aris'in ABD'li forveti Simon Kerusch'un belirlendiği iddia edildi.

Önümüzdeki sezon bütçeyi büyütmeyi planlayan ve Avrupa'da başarı hedefleyen teknik heyet ve yönetimin transferde de bu hedefler doğrultusunda hareket etmesi bekleniyor.
 

Benzer Konular



Üst Alt