shazam ve TrackID

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
shazam ve TrackID
Arkadaşlar bu sony ericcson xperia x10 da shazam ve TrackID i kullanamıyorum neyi yanlış yaptın acaba kaydediyor.bulamıyor ikiside
shzam da sorry,your device couldn't connect.your tag is stored for you to resubmit. Tap 'Unsusubmitted Tab'in my Tags when you're connected again . diyor ben bundan bağlantı yapılamıyor my Tags taki 'Unsusubmitted Tab' a basın ve tekrar deneyin diyor yapıyorum ama yine aynı şey wifi açtım aynı kapadım aynı mobil denedim olmadı.
bilen biri varsa bana yardım edin.

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
eee Arkadaşlar xperia x10 kullanıp ta bunun nasıl olduğunu bilen yok mu yahu

ysgul

ysgul

Üye
telefon dilini ayarlardan ingilizce yaparsan shazam çalışır

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
bir de wifi den mi yoksa cepten mi bağlanacaz.

ysgul

ysgul

Üye
wifi daha mantıklı

FQXT

FQXT

Üye
Sound hound kullan dılıde degıstırmene gerek yok ve daha hızlı..

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
dili ingilizce yapınca da yapamadım zaten Sound hound u da indirdim ama online muzic programı gibi bir şey sandıydım nasıl kullanılıyor ki bu program

--------------- Ekleme ---------------

Sound hound programını kurdum ve çalıştırdım.çok güzel ama bunu wifi den kullandım wifi olmayan yerlerden de girebiliyor muyuz?kullanırken ne kadar ücretlendirilir.

FQXT

FQXT

Üye
programı actıgın gıbı dev gıbı bı turuncu buton var tıkla dınlet sarkıyı bulsun ....wifi -3g-edge sorunsuz kullan..

--------------- Ekleme ---------------

alttakı yazdıgın mesajı gormedım kusura bakma usstekı mesajı ondan yazdım,basarmana sevındım....veri ücretını bılemeyecegım ben vodafone net paket kullanıyorum edge de bıle baglanıp buluyor paket aylık 8mılyon sanırım..

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.ben de vodafone ye geçiyorum.sınırsız mı super internet mi

FQXT

FQXT

Üye
ilk 100 mb 3g sonrası sınırsız edge... opera mını ıle ucuyor tarayıcı edgede, nımbuzda(msn-facebook chat vb..) canavar gıbı baglantı donwload yap herseyı yapıyorsun ıste 8 mılyon falan bırtek vıdeo ızlemede takılma oluyor bu saydıklarım edge de ama ılk 100 mb 3g de vıdeo falan ızlersın..gercı heryer wifi kaynıyor cafeler avm ler falan ..

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler 100 mb dan sonra yavaşlıyor yani.

FQXT

FQXT

Üye
yavaslıyor fakat opera mını edgede cok hızlı 3g yı aratmıyor ..msn (nımbuzz)gayet stabıl calısıyor kopmuyor edgede ve telefona dosya ındırmede gayet ıyı yanı akp uzantılı dosyalarıda cekersın markettende dosya cekersın bunlar edgede gayet ıs goruyor demek ıstedıgım temel olan programları edgeyle halledebılırsın ....bır tek vıdeo verımlı olmuyor edgede ben uzun zamandır bole kullanıyorum ....hatta ben ılk 100 mb bıtınce 3g yı kapıyorum ve enerjı tasarrufu saglamısta oluyorum =)

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bi gün sonra Vodafone a geçmiş olacam o zaman denerim.

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone a geçtim de cepnet e abone oldum bir şey daha soracaktım hatta cepten yazıyorum Buna abone oldum ve 3G yaz 3636 ya gönder diyor gönderirsem benden başka kontör keser mi bi de internet bakiyesini nerden öğreniyoruz

FQXT

FQXT

Üye
sanmıyorum 3g yı hattına acıyorlar sadece o kadar ucret olmaz tahmınımce ..

zızzz

zızzz

Üye
    Konu Sahibi
zaten yaptım ek bi ücret yok şimdilik yine de teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...