Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Shazam 2.5.1 Türkçe Signed/Cr@cked
Sponsorlu Bağlantılar
tilian98
Üye
Yanlız arkadaşlar sanırım şarkıyı sadece wi fi olan yerlerde gösteriyormuş adını falan internet paketiylede olurmuş ama edge ile girerseniz faturada size giriyormuş ama eğer kontörlüyseniz kontör sıkıntınız olabilirmiş yine de bir öğrenirseniz sevinirim
fnldstntn
Üye
Tesekkurler ne zamandir aradigim bi program...
hasan_k_o
Üye
bu fu-ll sürümmü ?
By Y@VUZ
Üye
teşekkürler
erquin
Üye
teşekkürler
djneqq
Üye
Arkadaşlar ben Ovi'den indirdiğimi kullanıyorum.. Deneme süresi dolduğunda ayda sadece 5 adet şarkı dinletmeye izin veriyor.. Burada ******* demiş arkadaş, yani sürüm mü, deneyen var mı? merak ettim..
Yanlız arkadaşlar sanırım şarkıyı sadece wi fi olan yerlerde gösteriyormuş adını falan internet paketiylede olurmuş ama edge ile girerseniz faturada size giriyormuş ama eğer kontörlüyseniz kontör sıkıntınız olabilirmiş yine de bir öğrenirseniz sevinirim
Ben kendim internet paketi kullanıyorum ücretsiz kullanıyorum programı internet paketiniz yoksa ne kadar kontör gittiği konusunda bilgim yok ayrıca wi-fi ilede girsen internet pakei ilede girsen şarkıyı her yerde gösteriyor albüm kapağı ile birlikte tüm bilgilerini görebilirsiniz.. Bu konuda bi sıkıntınız olmasın
Evet program ful l dür ovideki shazamı indirip kuranlar farketmiştir belki seçenekler dediğinde orada bi yerde kayıt ol - üye ol veya Register isminde bi seçenekte vardır ama bunda öyle bir dert yok (deneme sürümü değil) rahatça kullanabilirsiniz.
Arkadaşlar ben Ovi'den indirdiğimi kullanıyorum.. Deneme süresi dolduğunda ayda sadece 5 adet şarkı dinletmeye izin veriyor.. Burada ed demiş arkadaş, yani sürüm mü, deneyen var mı? merak ettim..
Evet shazamın son sürümüdür başka yerde bunun bi üstüde var ama sorunlu çoğu kişidede çalıştırmadı o yüzden onun bi önceki sürümü olan 2.5.1 i koydum bende
İskenDer™
Üye
teşekkürler..
hasan_k_o
Üye
bu program bende değil. ayda 5 taglama sınırı var ?