Shazam 2.5.1 Türkçe Signed/Cr@cked

Sponsorlu Bağlantılar

tilian98

Üye
Yanlız arkadaşlar sanırım şarkıyı sadece wi fi olan yerlerde gösteriyormuş adını falan internet paketiylede olurmuş ama edge ile girerseniz faturada size giriyormuş ama eğer kontörlüyseniz kontör sıkıntınız olabilirmiş yine de bir öğrenirseniz sevinirim

fnldstntn

Üye
Tesekkurler ne zamandir aradigim bi program...

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bu fu-ll sürümmü ?

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
teşekkürler

erquin

erquin

Üye
teşekkürler

djneqq

Üye
Arkadaşlar ben Ovi'den indirdiğimi kullanıyorum.. Deneme süresi dolduğunda ayda sadece 5 adet şarkı dinletmeye izin veriyor.. Burada ******* demiş arkadaş, yani sürüm mü, deneyen var mı? merak ettim..

angmar55

angmar55

Üye
    Konu Sahibi
Yanlız arkadaşlar sanırım şarkıyı sadece wi fi olan yerlerde gösteriyormuş adını falan internet paketiylede olurmuş ama edge ile girerseniz faturada size giriyormuş ama eğer kontörlüyseniz kontör sıkıntınız olabilirmiş yine de bir öğrenirseniz sevinirim
Ben kendim internet paketi kullanıyorum ücretsiz kullanıyorum programı internet paketiniz yoksa ne kadar kontör gittiği konusunda bilgim yok ayrıca wi-fi ilede girsen internet pakei ilede girsen şarkıyı her yerde gösteriyor albüm kapağı ile birlikte tüm bilgilerini görebilirsiniz.. Bu konuda bi sıkıntınız olmasın:oke:
Tesekkurler ne zamandir aradigim bi program...
Güle güle kullanın(h)
bu fu-ll sürümmü ?
Evet program ful l dür ovideki shazamı indirip kuranlar farketmiştir belki seçenekler dediğinde orada bi yerde kayıt ol - üye ol veya Register isminde bi seçenekte vardır ama bunda öyle bir dert yok (deneme sürümü değil) rahatça kullanabilirsiniz.:oke:
Güle güle kullanın.
Güle güle kullanın.
Arkadaşlar ben Ovi'den indirdiğimi kullanıyorum.. Deneme süresi dolduğunda ayda sadece 5 adet şarkı dinletmeye izin veriyor.. Burada ed demiş arkadaş, yani sürüm mü, deneyen var mı? merak ettim..
Evet shazamın son sürümüdür başka yerde bunun bi üstüde var ama sorunlu çoğu kişidede çalıştırmadı o yüzden onun bi önceki sürümü olan 2.5.1 i koydum bende:ehe

İskenDer™

İskenDer™

Üye
teşekkürler..:hmmm

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
bu program bende değil. ayda 5 taglama sınırı var ?

omeravci_8

Üye
oviden indirdiğimiz süre kısıtlamalı.buda öyle galiba tam sürümünü edinebilen yok mu?

devran_34

devran_34

Üye
tesekurler

DarkWeder

Üye
e71 başarısız.. Uygulama açılmıyor bile

Üye
aga tl yiyomu

uartuk

uartuk

Üye