Sharp, yeni Android 4.0 Ice Cream'li telefonunu tanıttı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Sharp, yeni Android 4.0 Ice Cream'li telefonunu tanıttı!
Sharp bildiğiniz üzere uzakdoğu merkezli olarak elektronik cihazlar üreten son derece yaygın bir elektronik marka olarak tanınıyor. Uzakdoğuda sunduğu elektronik çözümlerle milyonlarca kişi tarafından tercih edilen Sharp, akıllı telefon piyayasına ilk adımlarını attı.

Son zamanlarda popüler olan Android 4.0 Ice Cream Sandwich'li telefonlara Sharp, bir yenisini daha ekledi. Aquos Phone SL IS15SH adıyla duyurulan yeni telefon, kızaklı bir yapıya sahip. Son derece renkli yelpazesi ile sunulan yeni Sharp markalı akıllı telefonlar piyasaya çok hızlı bir giriş yaptı.

1.4 ghz hızında çalışan işlemcisi, Qualcomm MSM8655 mimarisini kullanıyor. Adreno 205 grafik arabiriminin kullanıldığı yeni Aquos, 121 mm x 58 mm x 14.9 mm ebatlarında ve 152 gram ağırlığında son derece şık bir kızaklı yapıya sahip. Üzerinde Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemini bulunduran cihazda, 3.7-inç boyutunda - 540 x 960 piksel (qHD) çözünürlüğünde dokunmatik kapasitif ekran kullanılmış durumda. Üzerinde fiziksel olarak Home tuşu bulunan yeni Sharp markalı akıllı telefonlar, çok ses getireceğe benziyor.

Arka yüzünde 8 MegaPiksel kamera bulunduran cihazın, dahili hafızası ise 4 GB. Diğer özellikleri ise normal, sıradan bir akıllı telefonda bulunması gereken özelliklerden ibaret. Sharp, yeni Android 4.0'lı akıllı telefonu, Aquos Phone SL IS15SH'i, 6 Temmuz'da, muhtemelen Avrupa merkezli satışa sunacak.
(teknolojioku)
 


futbol123

futbol123

Üye
Değişik bir telefon bakalım fiyatı kaç tl olucak.
 
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Tasarımı nedense hoşuma gitmedi :)
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
önüne gelen telefon çıkarıyor
 
ZaZuM

ZaZuM

Üye
önüne gelen telefon çıkarıyor

aynen dikkatımı çekti de akıllı telefon kafilesine katılan markalar 1.4 ghz ve 205 gpu özelliğinde telefon çıkartıyorlar

acaba ortak bi yapım mı var:hmmm
 
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
rekabet falan diyiceksiniz de rekabet hikaye firmalar boylarına bakmadan cihazı pahalı çıkarıyorlar bu rekabet sadece işlemci gpu ram üreten firmalara yarıyor.
 
StunnerDead

StunnerDead

Üye
tasarımı ilginç
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt