Tuba Üye Konu Sahibi testament16' Alıntı: 2.00 calısıyor 5800 da denedim 2.01 calısmıyor. sertifika işlemi yapmama ragmen sertifika hatası veriyor. Genişletmek için tıkla ... hmz2' Alıntı: 2.0 bende denedim çalışmıyo sert,f,ka hatası diyor.. Genişletmek için tıkla ... 2.0 çalışıyor arkadaş denemiş telinizin hackli olması lazım yada dosyayı sertifikalamanız lazım...
testament16' Alıntı: 2.00 calısıyor 5800 da denedim 2.01 calısmıyor. sertifika işlemi yapmama ragmen sertifika hatası veriyor. Genişletmek için tıkla ... hmz2' Alıntı: 2.0 bende denedim çalışmıyo sert,f,ka hatası diyor.. Genişletmek için tıkla ... 2.0 çalışıyor arkadaş denemiş telinizin hackli olması lazım yada dosyayı sertifikalamanız lazım...
hmz2 Üye dosyayı sertifikaladım ama şimdide "istenen uygulama erişimine izin veriilmedi" diye bi sorun verdi.. telefonun hackli olması şart sanırım
dosyayı sertifikaladım ama şimdide "istenen uygulama erişimine izin veriilmedi" diye bi sorun verdi.. telefonun hackli olması şart sanırım
Tuba Üye Konu Sahibi hmz2' Alıntı: dosyayı sertifikaladım ama şimdide "istenen uygulama erişimine izin veriilmedi" diye bi sorun verdi.. telefonun hackli olması şart sanırım Genişletmek için tıkla ... yok hackli olması şart değil sertifikalansada olur sertifikada hata yapmış olmalısınız diye düşünüyorum deejayss' Alıntı: teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... rica ederim...
hmz2' Alıntı: dosyayı sertifikaladım ama şimdide "istenen uygulama erişimine izin veriilmedi" diye bi sorun verdi.. telefonun hackli olması şart sanırım Genişletmek için tıkla ... yok hackli olması şart değil sertifikalansada olur sertifikada hata yapmış olmalısınız diye düşünüyorum deejayss' Alıntı: teşekkürler... Genişletmek için tıkla ... rica ederim...
Aybin.Kilic Üye 2.1 versiyonu çalışıyor. Nokia 5800 XM v.6 hackli . Çalışmıyor diyen arkadaşlara teessüf ediyorum.