Shabani Nonda: Unvanımızı Korumalıyız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Shabani Nonda: Unvanımızı Korumalıyız
Shabani Nonda: “Unvanımızı Korumalıyız”



Galatasaray’ın bu sabah yaptığı antrenmanın ardından Shabani Nonda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yeni transferleri de değerlendiren Shabani Nonda, Şampiyonlar Ligi’nde önce oynayacakları ön eleme maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi.
Yeni transfer Kewell'in nasıl bir oyuncu olduğunu herkesin bildiğini belirten Nonda, ''Daha ilk haftamız. Kewell ile her geçen gün birbirimize daha çok uyum sağlayacağız. Gerek taraftarın gerekse geçen yılki şampiyonluğun korunması açısından önemli bir transfer'' dedi.

Geçen yıl sezonu sakatlıklarla boğuşarak geçirmesinin hoşuna gitmediğini söyleyen başarılı futbolcu, ''Bu sezon her şeyden en önemlisi benim için şampiyonluk unvanımızı korumak olacak. Amacım sayı veremesem de tabi ki fazla gol atmak ve bu anlamda takıma faydalı olmak. Şampiyonlar ligi önemli. Bir diğer amacım sezon başından sonuna kadar takımın içinde var olmak'' diye konuştu.

Takım içinde rekabetin de her zaman iyi olacağına dile getiren Nonda, şunları söyledi: ''Takımda forma giymek için rekabet olması iyi. İlk kez tüm takımla antrenman yapma şansını yakaladık. Kampta herşey yolunda. Rekabet olduğunda tüm oyuncular çalışmaları gerektiğini bilir. Herkes elinden geleni yapmak için uğraşır. Takımda çok fazla oyuncu olmasının önemi yok önemli olan ilk on birin bilincinde olunması.''

Hakan Şükür'ün yokluğunda sorumluluklarının arttığını ifade eden Shabani Nonda, ''Hakan'ın yokluğunda zorluk yaşayacağımızdan bahsetmek doğru değil. Hakan kaptandı ve sahip olduğu bir karizması vardı. Ümit ve ben şimdi bundan sonrası için çalışacağız. Ümit ve ben insiyatifi ele alıp gerekeni yapmak zorundayız'' dedi.

Nonda bir diğer transfer Yaser ile ilgili olaraksa, ''Sorumluluk alma sırası Yaser'de. Bu yeteneği takım için ve kendisi için kullanmak zorunda'' diye konuştu.

Nonda Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi için her şeyden önce son eleme turunu geçmek zorunda olduğunu belirterek, ''Geleceği daha sonra düşünmeliyiz. Odaklanmamız gereken önce eleme maçı. Amacımız onu geçmek olacak'' dedi.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
saol paylaşım güzel
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt