SGS2 brick Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
SGS2 brick Yardım
Arkadaşlar cyanegenmod yükledikten sonra telefonum açılmadı telefonun modeli yazdı birdaha açılmadı bende recovery menüye girmeye çalıştım orayada girmedi en son çağre olarak servise verdim acaba servis benden ücret taleb edermi telin açılışında üçken vardı bir sorun olurmu?​

Lenneth

Üye
Cihazı download moda sokup flash atabilirdiniz odin ile.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir işlem yapamıyordum telfoncuya götürdüm oda servise götür dedi kurcalarken telim kapandı dersindedi .

Lenneth

Üye
Hiç bir işlem yapılmıyordu derken ? Cihaz hiç bir şekilde tepki vermiyor muydu ?

Ben S Plus kullanıyorum, cihaz kapalıyken kapatma tuşu + ev ekranı tuşu + ses kısma tuşu kombinasyonu ile doğrudan cihazı download moda sokabiliyorum. Flash atarken usb kablosunu çıkarttım yanlışlıkla, bu şekilde tekrar download moda sokup flashı tamamladım..

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
ben recovery moda alamadımki :=(

Lenneth

Üye
ben recovery moda alamadımki :=(

Recovery mod ile download mod farklı şeyler.

Download mod'a alıp odin isimli programla flash atarak cihazı açabilirdiniz. Neyse servise vermişsiniz eğer cihaz açılıyor, samsung logosu geliyor veya herhangi bir tepki veriyorsa cihaza flash atıp geri verecekler büyük ihtimal.. Çok pahalıya patlayacağını sanmıyorum.

CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
telefon açılıyo modeli yazıyo üçkende var ama rom yüklemeye çalıştım olmadı bende daha fazla uğraşmayayım diye servis verdim ne kadar alılar acaba benden hem tel brick olmamış dimi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt