sgs 2ciler nerdesiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
sgs 2ciler nerdesiniz ?
s2 alalı 1 hafta oldu android marketteki oyunlar ve uygulamalar o kadar saçma ki bu kadar kaliteli bir telefonun seviyesine hiç yakışmıyor psp'ye taş çıkaracak hd kalitesinde oyun yok mu bildiğiniz ve kaliteli uygulama lütfen yardım s2 kullanan yok mu ? bir de beşiktaş teması arıyorum s2 fan club kuralım birbirimize yardımcı olalım olmaz mı ?

fireman87

fireman87

Üye
HD oyunları denedinizmi ? Android sürekli gelişen bi işletim sistemi PSP'deki oyunlar gibi olamaz.

zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç tane hd oyun ismi söyler misiniz marketteki oyunlar hep trial sürümlerini nerden bulabilirim

Necmati

Necmati

Üye
s2 alalı 1 hafta oldu android marketteki oyunlar ve uygulamalar o kadar saçma ki bu kadar kaliteli bir telefonun seviyesine hiç yakışmıyor psp'ye taş çıkaracak hd kalitesinde oyun yok mu bildiğiniz ve kaliteli uygulama lütfen yardım s2 kullanan yok mu ? bir de beşiktaş teması arıyorum s2 fan club kuralım birbirimize yardımcı olalım olmaz mı ?
Market büyük olsaılıkla free uygulamaları gösteriyor siteden oyun bölümünde çok derecede HD oyun var indirebilirsin

fireman87

fireman87

Üye
  • Beğen
Tepkiler: zeusahmet
zeusahmet

zeusahmet

Üye
    Konu Sahibi
mortal kombat street fighter oyunları var mı acaba sürümleri ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt